Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak a szép vékony nőket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak a szép vékony nőket szokták leszólítani az utcán?

Figyelt kérdés
Egyre több helyen hallani, hogy a pasiknak mennyire bejönnek a duci lányok, de engem még soha senki nem szólított le az utcán, hogy ismerkedni szeretne. Szeretném ezt most kideríteni, hogy más oka van, vagy más duci lányokat se szólítgatnak meg ismerkedési céllal? Lehetőleg duci lányok, vagy duci lányokat kedvelő pasik írjanak hozzá a témához. :-)
2016. júl. 22. 06:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nem, én szép, de nem vékony lány vagyok (mondhatjuk hogy duci, de csak lightosan, lapos has, nagy fenék, nagy cici, erős combok, vékony derék), és nem egyszer szólítottak már le.
2016. júl. 22. 19:27
 12/12 anonim ***** válasza:
Engem egyszer szólítottak meg,de megijedtem.
2017. márc. 4. 00:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!