Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem lép egy férfi 4 hónap után sem?
Interneten megismerkedtem egy aranyos visszafogott félénk okos sráccal. Elején mondta nekem, hogy lassan szeret haladni, de hogy ennyire azt nem gondoltam volna. Már 4 hónap eltelt vagy 20 randin túl vagyunk már, de csak beszélgetünk. Már tettem a jeleket, sőt mondtam neki a 40 fokba hogy fázik a kezem stb, de semmi....
Ugyanakkor mindig ő mondja mikor találkozunk már mert olyan kellemes a társaságom, és kezd megszeretni stb.
Annyira "imádom, mikor ez nálatok a kezdeményezés s akkor az ember találja ki hogy most mi kell neked.
Miért nem lehet egyszerüen megmondani hogy te többet akarsz ? miért kell ilyen közhelyes sablonos szöveggel jönni ? nem csodálom h 4 hónapig nem igazodott ki rajtad :D de fogd csak egész nyugodtan a palira h ő a sz.r.
Most én is mondhatom az hogy pisálnom kell. közbe ez alatt azt értem hogy komoly kapcsolatot szeretnék. Te kitalálnád ebből ?.
40 fokba hogy fázik a kezed wtf? ne mondj ilyeneket mert nem egyértelmü
Ezzel próbáltam rávenni, hogy a kezemet fogja már meg :)
Ha ennyire félénk a srác akkor lehetnél te kicsit kezdeményezőbb, ha neked túl lassú ez a tempó.. Pl. megfoghatnád te is a kezét, nem hiszem hogy megriadna és félelmében hazarohanna
de ha mégis fel kell tenned magadnak a kérdést, biztos ilyen párt keresel-e magad mellé
Lehet, hogy 1: csak barátságot akart.
2: nem vonzódik hozzád szexuálisan.
3: langyi
4: langyi, de próbálkozik lányokkal, mert azt hiszi, hogy elmúlik
5: langyi, de kirakatnak kell mellé egy lány, hogy ne izélgessék.
6: über durva félénk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!