Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha lassan 25 évesen sem volt kapcsolatom, tehát soha nem akart igazán egy férfi sem, akkor esélyes, hogy ez már így is marad?
Figyelt kérdés
Minden bizonnyal nem vagyok elég jó, akármit is javítok magamon, nyilván valami nagy defekt van velem, ami miatt nem kellettem soha senkinek. Családdal már ne számoljak, ugye?2016. júl. 18. 22:43
1/10 cukilányka 0.0 

válasza:

Szerintem keress valamit az életben, ami érdekel és szívesen csinálnád! :)
20L
2/10 anonim 

válasza:

Sztem vagy ffi vagy aki unatkozik vagy vmi visszahuzodo csaj, mert aki akar az talal csajok kozott
3/10 anonim 

válasza:

Biztosan tisztában vagy a fő okokkal.Ne csinálj úgy mintha egyáltalán nem ismernéd magad.
4/10 anonim 

válasza:

Volt egy lány, aki nagyon tetszett, de sose voltam elég bátor lépni. Neki talán 24 évesen lett valakije, sajnos nem én.
6/10 anonim 

válasza:

Még ha defekted is lenne, megjavítható az. Csak kell egy kis ragasztóanyag. Ezt hívják sikerélménynek. Szerezd be valahonnan! :)
7/10 RRR 

válasza:

szerintem először fogadd el önmagad
8/10 anonim 

válasza:

Hiába írnék rá, hogy érdekelsz, az ilyen lányok vissza sem írnak...
9/10 anonim 

válasza:

Ha továbbra is ilyen válogatós leszel, és csak a tökéletes külsejű férfiaknak adnál esélyt, akkor jó eséllyel így marad.
10/10 anonim 

válasza:

Minden nőt megdugnak, nyugi, te is sorra kerülsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!