Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti összejönnétek olyan pasival...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti összejönnétek olyan pasival akinek már van egy kisfia? F30

Figyelt kérdés
2016. júl. 18. 12:57
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
59%
igen,nem baj hogy gyereke van! 29N
2016. júl. 18. 13:57
 12/24 anonim ***** válasza:
42%
A legnagyobb baj veled az, hogy az anyád nem így gondolkozott anno, és a világra pottyantott. BTW nem a gyerektől lesz egy nőnek narancsbőre, ránca meg lógó melle, ha nem szülsz, akkor is hatni fog rád a gravitáció.
2016. júl. 18. 14:22
 13/24 anonim ***** válasza:
40%
Az lehet, de a szülés ezeket csak meggyorsítaná.
2016. júl. 18. 14:24
 14/24 anonim ***** válasza:
43%
Vagy nem. Nézd meg a Victoria's Secrets modelljeit, a többségük 2-3 vagy még több gyerekes családanya.
2016. júl. 18. 14:25
 15/24 anonim ***** válasza:
0%

22 éves vagyok, már ne is haragudj! :D

Kár, h az anyukád nem így gondolkodott, mint te mielőtt összehoztak téged! Kevesebb buta, egosita lenne a földön! :)

2016. júl. 18. 14:43
 16/24 anonim ***** válasza:
22%

"Na, megjöttek az egyedül maradt, elhízott, kétgyerekes háziasszonyok, aki már sajnálják, hogy ők nem így gondolkodtak anno..."

Erre meg csak annyit, h ha még így is lenne,h elhízott, egyedül maradt gyerekes anya lennék, SOHA AZ ÉLETBEN nem bánnám meg a gyerekem megszületését te érzéketlen kis szutyok!

2016. júl. 18. 14:46
 17/24 anonim ***** válasza:
18%
Tudod, 20/L, mi a legszomorúbb? H én múltkor találkoztam egy autista (remélem tudod, h mit jelent, ha nem írd be google-ba) leányzóval (30 éves, de ugye ők agyilag mindig is gyerekek maradnak) és beszélgetés közben azt mondta, h bármennyire is szeretne gyereket mert 30 éves, tudja, h nem lehet neki, mert nem olyan a felfogása, de bárcsak.... Szóval az a legszomorúbb, h egy sérült ember is sokkal intelligensebb nálad!Ebben az esetben rá és rád nézve az autista megnevezés megalázó az Ő számára!!!
2016. júl. 18. 14:53
 18/24 anonim ***** válasza:

Igen, ha foglalkozik a gyerekével és tetszik nekem, és jól kijövünk.

Ha minden rendben veled egyébként, akkor ne aggódj ezen.

2016. júl. 18. 14:57
 19/24 anonim ***** válasza:
73%
Hát ne haragudj, de ha te azt hiszed, hogy az autista azt jelenti, hogy agyilag gyerekek maradnak, akkor neked kéne utánanézni a google-ban. Nagyon is tisztába vagyok vele mi az, és rohadtul nem ezt jelenti, annak is több fajtája van, mint azt egy kezeden meg tudnád számolni, szóval ha már okoskodsz, legalább nézz utána dolgoknak. És én az offolást itt be is fejezném, a kérdésre válaszoltam, az hogy ez néhány embernek nem tetszik, arról én nem tehetek. Szóval veretitek itt továbbra is a nyálatokat, de úgy kib*sznak innen, mint macskát sz*rni, de további jó mocskolódást.
2016. júl. 18. 15:06
 20/24 anonim ***** válasza:
43%

Én nem jöttem volna össze soha olyan férfival akinek gyereke van.

A sok oltogatónak! Mindenkinek joga van eldönteni akar e gyereket vagy sem. Az ok lényegtelen. Ha valaki a teste esetleges változásai miatt nem szeretne, akkor ez az ő döntése, és senkinek semmi joga elítélni.

2016. júl. 18. 15:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!