Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit gondoltok az alábbi konkrét felvetésekről?
Volt egy újabb, X+1-edik kérdés arról, hogy mi a férfiaknak a bajuk a nők többségével, és a 11. válasz elég konkrét dolgokat is írt arról, hogy milyen példákra gondol akkor, amikor azt írja, hogy azt várná el egy nőtől, hogy
"az ismerkedés során egyenlő félként kezel, megadva ugyanazt a tiszteletet, udvariasságot, figyelmességet, és belefektetve ugyanazt energiát és lelkesedést, amit én is."
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randiz..
A válaszban elvárt dolgokkal mennyire tudtok azonosulni, átérezni, egyetérteni?
Azt gondolom, amit ő is ír: "A durva az, hogy ez most hosszúnak meg részletekbe menőnek hathatott, de egyrészt teljesen alap dolgokról van szó, másrészt semmi olyan nincs benne (vegyük komolyan a másikat és az alap tiszteletet adjuk már meg neki), amit fordítva a nők ne várnának el a férfiaktól.
"
Nem olvastam teljesen végig, csak át futottam a hozzászólást. Tényleg nagyon kifejtette a véleményét. Egyetértek vele. Szerintem is mindkét félnek tennie kell a kapcsolatért, hogy az kialakulhasson. Az igaz, hogy kezdeményezni nem nagyon lenne merszem, viszont azután már én is ugyanúgy keresem, érdeklődöm.
21/L
Öten írtuk, hogy egyetértünk a gondolataiddal.
1. A valóságban nem velünk találkoztál.
2. Fogalmunk sincs, miért nem működik neked, nem látunk a randipartnereid fejébe és azt se tudjuk, hogy szoktak zajlani az ismerkedéseid.
1/a.) nem is feltétlen nektek szólt a kérdés - a hsz. kiírásával egy idôben ki is emeltem a kérdést.
1/b.) attól még, hogy állításotok szerint nektek ezek természetes dolgok, attól még simán lehet ötletetek (legalábbis nôként valószínûleg több, mint nekem), hogy a budapesti 20-30as értelmiségi lányok körében ez miért nem jellemzô (statisztikailag közel reprezentatív minta alapján).
2.) mivel itt a másikhoz való alap hozzáállásról van szó, így az kb. lényegtelen, hogy én mennyire vagyok ügyes a randikon. Egyébként érdekes módon olyanoknál is tapasztaltam ezt, akiknek amúgy bejöttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!