Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, ti szoktatok "tesztelé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti szoktatok "tesztelésként" eltűnni?

Figyelt kérdés
Tehát, hogy megnézzétek, hogy keres-e majd a fiú, ha ti nem jelentkeztek.
2016. júl. 15. 08:04
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Max. egy napig várom hogy ramír-e hamarabb mint én. Tovább nem játszom a dámát. Ezt is csak azért szoktam megvárni hogy lássam neki is a gondolataiban vagyok.
2016. júl. 15. 08:07
 2/8 anonim ***** válasza:
59%

Nem, mert nem vagyok már 14.

Nagyon maximum olyat csinálok, hogy reggel megvárom, hogy írjon ő elöbb. De ez rendre meg is történik, mert elöbb kel mint én. Nincs szükség ilyen játszmákra sehol. Egyenes tiszta beszéd. Ebből ért az ember.

2016. júl. 15. 08:40
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Ha "eltűnök", annak más oka van. Vagy az, hogy betorlódtak a teendőim, és egyszerűen nincs időm, energiám, kedvem cseverészni, a technika ördöge közbeszólt, közbejött valami, ami fontosabb... stb. vagy a másik fél okot adott rá a viselkedésével, hogy hanyagoljam. A barátaimmal sem minden nap beszélgetek (tekintve, hogy nem is élünk egymás szomszédságában), mindenki éli a maga életét, és amikor úgy alakul, hogy alkalmas, akkor beszélgetünk, összefutunk, vagy csak online.
2016. júl. 15. 09:26
 4/8 anonim ***** válasza:
80%
Ez gáz. Minek kell tesztelni a másikat? Felesleges játszmázás és nem fér bele egy őszinte kapcsolatba. Ha taktikázni kell, az már régen rossz.
2016. júl. 15. 10:18
 5/8 anonim ***** válasza:

Én maximum estig várok, hogy írjon

De általában ő ír hamarabb és én amint tudok már válaszolok is

2016. júl. 15. 10:42
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha játszmázni kell valakivel, abból nem lesz jó kapcsolat.Sokan félnek kimutatni az érdeklődésüket a másik felé, de ez nem vezet sehová.Aki tehernek érzi a másik fél érdeklődését, az nem érdemel meg téged.Ez általában gyorsan ki is derül trükkök nélkül is.
2016. júl. 15. 10:52
 7/8 anonim ***** válasza:
A legtöbb lány szokott ilyet csinálni. Persze ha eltűnik egy lány, az nem automatikusan azt jelenti, hogy játszmázik, lehet az is, hogy szimplán nem érdekled.
2016. júl. 15. 11:56
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Fura, nekem sose volt szükségem ilyen dedós módszerekre ahhoz, hogy meglássam érdeklem-e a pasit.
2016. júl. 15. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!