Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg ilyen sok normális jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ilyen sok normális jó szingli pasi van, hogy a nők nyugodtan válogathatnak, mert könnyen találnak nekik megfelelő férfit?

Figyelt kérdés
2016. júl. 14. 20:50
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
75%

ma 09:03

A pasim mazdájában nincs ülésfűtés ugyan, de tök szexi kis autó :3

Én mikor utoljára válogathattam, akkor a választék a következő volt:

- egy srác aki lényegében fenyegetett, hogy öngyilkos lesz, ha nem jövök össze vele

- egy másik, aki felajánlotta, hogy a barátnője mellett néha engem is meghúzna

- egy olyan pasi, aki szerint a szex rossz dolog, és huszonévesen kb 2-3 évig fagyizhattunk volna, mint a kiskamaszok, bár még azt se, mert utál elmenni otthonról

- egy, azaz 1 normális pasi, aki tényleg kapcsolatot akart és kedves volt, vele össze is jöttem :) De amúgy rajta kívül fantasztikus választék, tényleg, nagyon élveztem a jobbnál jobb lehetőségeket :DD

22L

2016. júl. 15. 12:13
 22/26 anonim ***** válasza:
14%
Hagyjuk már utolsó az önsajnálatot, azt számold össze, hány pasit sorolták csak kapásból így fel. Van olyan csaj aki már egynek is örülne. Ásd el magad.
2016. júl. 15. 13:31
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

Miért kéne örülnöm annak, hogy valaki fenyeget, meg a barátnőjét akarja csalni velem????

Amúgy nem sajnáltatom magam, TÖKÉLETES nekem most, hiszen mint írtam, volt EGY normális "jelentkező", aki már a párom, nem sajnálok semmit, de nettó marhaság az, amit a kérdés sugall. NEM állnak sorba a tökéletes pasik értünk, nőkért.

2016. júl. 15. 14:04
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Elnézést, de minden nőnek megalázó, ha csak szeretőnek szeretnék... Akinek csak egy ilyen jutna és annak is örülne, azt nagyon tudom sajnálni, mert kapásból gyenge lábakon áll a neveltetése...
2016. júl. 15. 14:16
 25/26 anonim ***** válasza:
38%
Nincs.
2016. júl. 30. 19:02
 26/26 anonim ***** válasza:
40%
srácok csajok akik írtak, könyörgöm jöjjünk már össze egy sörözésre, annyit szakadtam ezeket a kommenteken, mindjárt sírok! :D :D
2017. jan. 8. 11:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!