Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Teljesen átlagos, egyszerű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen átlagos, egyszerű lányként soha nem lesz többé barátom?

Figyelt kérdés

2 éve volt az utolsó kapcsolatom, de akikkel együtt voltam, nekik is csak a szex miatt kellettem. Azóta pedig még szexre se kellek senkinek. Igaz, hogy szokták mondani, hogy szép vagyok, volt olyan, akivel csók is volt a randin, meg ugye randizni is elhívnak néha, de aztán mindig megreked a dolog, és nyilvánvalóan azért, mert találnak nekem sokkal szebb/csinosabb lányt, vagy nem akarnak felvállalni mások előtt.

Nem vagyok ilyen tipikus cicababa, nincsen bomba alakom, nem vagyok túlzottan szép sem, nem öltözöm szexisen, inkább elegánsnak mondanám, sminkelni is keveset szoktam, félénk is vagyok. És nem a legjobb pasiknál próbálkozom pedig.

Hogyan törődjek bele, hogy senkinek sem kellek?

2016. júl. 14. 12:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Hát, ha volt csók is, akkor eléggé kizártnak tartom, hogy a külsőddel olyan komoly problémák lennének. Inkább arról van szó, hogy a személyiséged nem fogta meg őket. Ez lehet azért is, mert nem vagy kiforrott egyéniség, ez esetben meg kell ismerned, majd pedig fejlesztened magad, de lehet pusztán azért is, mert nem illettetek össze.
2016. júl. 14. 13:25
 12/18 anonim ***** válasza:
Hasonló helyzetben vagyok/voltam én is. Aztán rájöttem, hogy nem a kinézetemmel vagy az öltözködésemmel van a probléma, hanem a kisugárzásommal és a személyiségemmel. Akkoriban szinte utáltam és rettenetesen alulértékeltem magam. Ha az ember nincs békében és összhangban saját magával, akkor azt megérzik a férfiak is. Kicsit szélsőségesen fogalmazva: ha az ember nem szereti saját magát (és most nem az önimádatra gondolok), akkor hogy várhatná el mástól, hogy megszeresse?:)
2016. júl. 14. 13:38
 13/18 anonim ***** válasza:
Hozzáállás kérdése. Lehetnél pozitívabb, az az érzésem sokszor olyan emberek panaszkodnak, akiknek abszolút nem lenne okuk rá.
2016. júl. 14. 13:55
 14/18 anonim ***** válasza:

Hát figyu ego nyaldosást nem fogok írni, hogy biztos nagyon csinos vagy és valahol máshol van a hiba.

Ez kép nélkül nem megy.

De akkor próbáljunk meg valami okosat kitalálni.

Ha volt csók a randin akkor a külsőddel nem lehet baj, az nem gond, hogy nem vagy plázacica, sőt nekem például jobban bejönnek a "normál" lányok, mivel ők jobban emberiek, mint a sok egysíkú modell alkatú plázás lány.

De ha régebben szexre kellettél másra akkor az azt jelenti, hogy mégis csak vonzó vagy és nem egy fogatlan bányarém.

Talán tényleg valahol a személyiségedben lehet a hiba, valamin elcsúsznak a dolgok.

Nem lehet, hogy az a gond, hogy kiöntöd a lelked a pasiknak, hogy már mennyire régen voltál eggyel is akár?

A félénkség az inkább kívánatos, egy szende lány Te isten, ők válnak leginkább vaddá az ágyban mikor elengedik magukat. :)

2016. júl. 14. 18:46
 15/18 anonim ***** válasza:

+ no még annyit az előzőhöz, hogy hány éves vagy amúgy?

Na meg, hogy érted, hogy megreked a dolog? Sosincs szikra vagy csak érzed a másik félen, hogy elveszett az érdeklődése az irányodban?

23 /f

2016. júl. 14. 18:48
 16/18 A kérdező kommentje:

Szépnek szoktak találni, és szikra mindig van, de szexnél többet nem akarnak tőlem. Lehet az is, hogy ribinek gondolnak amúgy. Mert bár félénk vagyok, de ha már összejövök valakivel, akkor nagyon nem, és lehet, hogy ez látszik a kisugárzásomon. Vagy csak unalmasnak találnak.

20 éves vagyok.

2016. júl. 14. 18:57
 17/18 anonim ***** válasza:

Nem az nem baj, hogy ha összejössz valakivel akkor eltűnik a félénkséget, sőt inkább imponáló.

Tudod azért mert pasiként arra gondolnék, hogy vow én hoztam ki belőle ezt az énjét, ami azt jelenti, hogy tetszem neki.

Az unalmasságról így nem nagyon tudok mit mondani , ahhoz beszélgetni kellene.

Szóval így láthatatlanban azt mondanám, hogy talán a beszélgetés folyamán talán egy kicsit passzív lehet mikor randin vagy, de ez csak egy tipp...

Amúgy fura, nem?

Szexről van szó, a pasi akarna téged de azért ribinek hívna.

Nálam is van olyan amikor egy lánytól csak szex kell, de ebből olyankor nem is csinálok titkot és eszembe se jutna leribizni azt a lányt akivel ágyba akarnék bújni.

Lehet, hogy egy kicsit nehezebben kellene adnod magad, vagy lehet az a baj, hogy srácok nem szexelni akarnak veled hanem csak megdugni.

No és a kettő nem ugyanaz, a szex kölcsönös, a dugás az önző.

2016. júl. 14. 19:05
 18/18 anonim ***** válasza:
Ezt a kérdést még hányszor fogod leírni?
2016. júl. 14. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!