Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti egy bizonyos féle embereket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti egy bizonyos féle embereket vonzotok?

Figyelt kérdés
Itt most leginkább belső vagy jellembeli tulajdonságokra gondolok, vagy bizonyos viselkedésre. Én megfigyeltem h az összes exem mind hasonlított valamiben.
2016. júl. 13. 22:51
 1/10 Noren1989 ***** válasza:

Igen. Én pl a hülye, antiszoc barnákat vonzom.

26/F

2016. júl. 13. 22:57
 2/10 A kérdező kommentje:
És szerinted benned van valami tulajdonság ami miatt vonzod őket? Van ötleted h lehetne ezen változtatni?
2016. júl. 13. 23:00
 3/10 Noren1989 ***** válasza:

Ötletem? Perszehogy van. Hagyni kéne mindet a francba. A helyzet az, h nekem ők a típusom. A szőkék nem kötnek le, vöröset nem ismerek, a fekete meg cigós. A barnák olyan meleg tekintetűek (barna szeműek), és emellé a barna hajjal sincs semmi gondom.

Viszont: a belső tulajdonságaik általában nem ütik meg a mércét, amit vagy kompenzálnak....vagy nem.

A megoldás szerintem az lenne, hogy nem hiszem el, mikor ígérgetik, hogy igen, ők megváltoznak, máshogy lesz. Emiatt mostanság kissé letöröm a mostani barátnőm önbecsülését, hogy ink legyen realista, magával, s velem szemben is.

2016. júl. 13. 23:14
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt mindenféle.Féltékeny tipus is,uralkodni akaró is,olyan is,aki közömbös volt és olyan is,aki normális és szeretett.
2016. júl. 13. 23:23
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem! Nekem szinte mindegyik másmilyen karakter volt, kíváncsi voltam mindegyikre, hogy melyik illik hozzám leginkább. Azt hiszem, hogy a leginkább hozzám hasonló személyiséggel jöttem/ jövök ki legjobban. Viszont ettől függetlenül még ugyanúgy vonzanak az ismeretlen karakterek.
2016. júl. 13. 23:32
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Ket kapcsolatom volt meg egy akivel kavartam..

Kozos tulajdonsagaik abban egyeztek meg, hogy mindharmojuk egy diszkiseretnek tekintett es feltekeny volt mind.

Kulsoben is mas karakterek, korban meg aztan foleg "vegig" mentem a korosztalyokon, az egyik velem egyidos, a masik joval idosebb, a harmadik pedig fiatalabb volt nalam 1-2 evvel....

Mas kozos nem volt azt hiszem de nagyon jo a kerdesed, erdekes....:)

19/L

2016. júl. 13. 23:58
 7/10 anonim ***** válasza:
Passz azt se tudom vonzok e valakit egyáltalán
2016. júl. 14. 01:31
 8/10 Költőnő? ***** válasza:
48%
Ha megvan a minta, hogy mi alapján választasz, akkor a miértjén kell először matekolni. Ha a miért megvan, annak is van egy kiváltó oka. Azon kell elsődlegesen dolgozni, mert az eredményez mindent. Egyébként valószínűleg az életed, illetve a személyiségedre is hatással van, csak esetleg talán az kevésbé szembetűnő.
2016. júl. 14. 05:16
 9/10 anonim ***** válasza:

Hm érdekes kérdés. Most végig gondolva nem látok túl sok közös pontot az exeimben, vagy azokban a srácokban akiknek tudom, hogy tetszek/tetszettem. Maximum két srác hasonló, de az összes srácban nincs releváns közös pont. Tulajdonképpen tök random, hogy kiknek tetszettem eddig. :D

25L

2016. júl. 14. 09:30
 10/10 anonim ***** válasza:
én nem vonzok senkit :P általában (nem párkeresésnél) az agresszív, kötekedő emberek találnak meg.. de azok nagyon :D
2016. júl. 15. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!