Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti egy bizonyos féle embereket vonzotok?
Igen. Én pl a hülye, antiszoc barnákat vonzom.
26/F
Ötletem? Perszehogy van. Hagyni kéne mindet a francba. A helyzet az, h nekem ők a típusom. A szőkék nem kötnek le, vöröset nem ismerek, a fekete meg cigós. A barnák olyan meleg tekintetűek (barna szeműek), és emellé a barna hajjal sincs semmi gondom.
Viszont: a belső tulajdonságaik általában nem ütik meg a mércét, amit vagy kompenzálnak....vagy nem.
A megoldás szerintem az lenne, hogy nem hiszem el, mikor ígérgetik, hogy igen, ők megváltoznak, máshogy lesz. Emiatt mostanság kissé letöröm a mostani barátnőm önbecsülését, hogy ink legyen realista, magával, s velem szemben is.
Ket kapcsolatom volt meg egy akivel kavartam..
Kozos tulajdonsagaik abban egyeztek meg, hogy mindharmojuk egy diszkiseretnek tekintett es feltekeny volt mind.
Kulsoben is mas karakterek, korban meg aztan foleg "vegig" mentem a korosztalyokon, az egyik velem egyidos, a masik joval idosebb, a harmadik pedig fiatalabb volt nalam 1-2 evvel....
Mas kozos nem volt azt hiszem de nagyon jo a kerdesed, erdekes....:)
19/L
Hm érdekes kérdés. Most végig gondolva nem látok túl sok közös pontot az exeimben, vagy azokban a srácokban akiknek tudom, hogy tetszek/tetszettem. Maximum két srác hasonló, de az összes srácban nincs releváns közös pont. Tulajdonképpen tök random, hogy kiknek tetszettem eddig. :D
25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!