Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez a fiú csak barátként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a fiú csak barátként tekint rám?

Figyelt kérdés

A múltkor találkoztunk, elém jött, utazott miattam több, mint egy órát, csak sétálgatni voltunk, jól elbeszélgettünk, és nem vagyok vak, láttam, hogy néz rám, meg a számat is gyakran bámulta, éreztem rajta, hogy kicsit izgul, és mondta kétszer is, hogy annyira jó látni téged, úgy Örülök neked.

És bár irtó félénk srác, de csak barátok vagyunk már egy ideje, és semmi jelét nem látom annak, hogy esetleg többet akarna tőlem. Nem volt most sem olyan pillanat, hogy pl. közel húzódott volna, vagy megérintett volna.

Ti mit gondoltok?

2016. júl. 11. 08:00
 1/4 anonim válasza:
Vannak félénk pasik,akikért megéri harcolni.mondern idő van,a nők is kezdeményezhetnek.Sok sikert :)
2016. júl. 11. 08:02
 2/4 anonim ***** válasza:
Egyértelmű, hogy bejössz neki. Azért nem nyomul jobban, mert te semmi jelét nem adod, hogy ez kölcsönös lenne.
2016. júl. 11. 08:15
 3/4 A kérdező kommentje:
Adnék jelet szívesen, de nincsen olyan pillanat:D
2016. júl. 11. 08:27
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Hogyhogy nincs olyan pillanat? Hát alakítsd ki... fogd meg a kezét pár másodpercre, mintha néznél valamit, amikor nevetsz, simogasd meg a vállát, meg hasonlók.
2016. júl. 11. 08:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!