Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, nektek is rosszul...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek is rosszul esik, ha társkeresőn ráírtok egy szimpatikus pasira, és az válaszra sem méltat titeket?

Figyelt kérdés
2016. júl. 9. 22:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
#10 Idióta
2016. júl. 10. 10:59
 12/16 anonim ***** válasza:
89%
ÉN? :DD Te hisztériázol, mint egy fürdősk***a, és én vagyok az idióta? Nem baj, az önkritika nélkül élő embereken én mindig jót nevettem.
2016. júl. 10. 11:10
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem mondhatnám. Nyugtázom magamban, hogy ez van, aztán élem tovább az életemet. Az időjárás előrejelzések jobban megviselnek, hogy ha 30 fok feletti hőmérsékletet jósolnak. :D
2016. júl. 10. 11:18
 14/16 anonim ***** válasza:
#12 Khm én csak véleményt írtam ja hogy màr azt se lehet. Én kérek elnézést..... Màr ezt is elakarod venni ami nem tetszik neked az màr hisztérikus ez aztàn a logika :"D
2016. júl. 10. 11:23
 15/16 anonim ***** válasza:
Tudod, a lehetősége mindenkinek megvan arra, hogy véleményt alkosson. A képessége, na, az nincs mindenkinek. Többek között neked sincs. De ez nem baj, én jót nevettem, már volt ma valami hasznod.
2016. júl. 10. 11:30
 16/16 anonim ***** válasza:
# Mert neked van te tökéletesség ?
2016. júl. 10. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!