Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tulsulyos telt holgyek miert erzitek magatokat csinosnak, kivanatosnak?
Ja, és látom te azok közé tartozol, akik szerint egy telt lány már automatikusan legalább 20 évvel kevesebbet fog élni. Idézek megint a Facebook oldal adminjától:
"Unalmas már ez az egészségpszichopátia..
A féligazságokból táplálkozó egészségmániások folyamatosan ilyen roppant fárasztó ctr c + ctrl v orvosi disszertációkkal érvelnek a husi lányok ellen.
Hát persze, nekik az egészség egyetlen és kizárólagos feltétele a zsírmentesség.
Azt gondolom, hogy a telt lányok ellen felsorakoztatott egészség motyóik roppant gyenge és alávaló érvek.
Ha csak a zsírpárnákat nézzük, akkor csak az a nő az egészséges, aki tipikus ektomorf alkat és akkor sem fog hízni, ha mondjuk felzabálja a Mekit gipszkartonostul, keményen dohányzik, nem mozog és piál.
De nincs rajta zsír, tehát egészséges.
Nem a csajom az egészséges, akivel 9 órát túráztam az Alpokban, ezerszer körbebicajozta a Velencei-tavat és éjjel-nappal dolgozik, majd k***a finom kaját főz, felnyalja a lakást és nem esik össze...
Neeeem, mert neki párnás a hasa és a combja, tehát ő már fél lábbal a sírban jár.
Tényleg ennyire, de ennyire ostobák vagytok? A slim szocializáció kimosta sok-sok butuska nő agyát és elhitette velük, hogy az egészséggel óra 24-ben foglalkozni kell.
Nem, nem kell.
Ez k***ára de pszichopátia. Abnormális!
Nyugodtan lehet idézni kardiológusoktól, belgyógyászoktól, gasztroenterológusoktól és plasztikai sebészektől is.
Lehet itt kihímzett szakszavakat puffogtatni.
Jöhetnek az abdominális zsírok, a szabad gyökök és társaik.
De fogjátok már fel végre!
Egy nőideál ellen soha nem lehetnek elégséges érvek.
Majd ha a kardiológus bácsik-nénik és a plasztikai sebészek közt csupa Schwarzeneggereket és fitneszbajnokokat látok, majd ha a fehér köpenyeken nem feszülnek cukin a gombok, nem lesz háromszor annyi túlsúly a főorvos asszonyon, mint a csajomon, vagy a többi husi lányon, akkor majd megértem ezt a fajta hitelességi iszapbirkózást.
De az igazság az kedveskéim, hogy az orvostudomány is a slim szocializációval és a piaci szereplőkkel terhelt.
Kellenek a szponzorpénzek, kellenek az edzőtermek, az egészségcentrumok és a wellnessüdülők.
És egy ilyen pénzpszichopata világban egyetlen érv sem drága, hogy az igazságot elferdítsd, meghekkeld.
Menjetek vissza az alapokig, keressétek meg egy anatómiai Bibliában a másodlagos nemi jellegek c. fejezetet, nézzétek meg, hogy mit írnak ott az emlőkről, a női hasról, a hasizmuk genetikai gyengeségéről, a csípőről, a fenékről és még sorolhatnám.
Aki csak az elhízásba és a full karcsúságba akarja bekategorizálni a nőket, annak javaslok egy pszichoanalízist és egy színterápiát.
Az élet nem fekete vagy fehér, a nők teste árnyalatokban gazdag.
Az egészség meg főleg nem standardizálható!
Mert nem vagyunk klónok!
A husi csajok álomnők, a párnáik szexik, szépek, nőiesek és egészségesek.
Ez nem vita tárgya, az egészségük meg magánügy, akadjatok le róluk, mert uncsiii!
Szevasztok."
Van akinek ez jön be, és tényleg szépnek látják ezeket a lányokat.
Én 56 kg vagyok, de az expasim megcsalt egy... erősebb testalkatú lánnyal, hogy úgy mondjam :D
Mondta is, hogy örülne ha duci lennék, mert szerinte az szexi.
Neked nagyon durva képzavarod van, ha szerinted a 25%-os lány kövér...
Nagyon jól néz ki az a csaj és igen, jó nő..
Eszem megáll, hogy tényleg léteznek ilyen emberek.
Volt egy modell lány, akiről olvastam, hogy megírták, hogy meghízott, közben vékonyabb volt, mint a 25%-os csaj...
Neked nagyon elzorult a fejedben valami, és a te féléd miatt van
A 40es válaszolóval nem értek egyet.
Rendkívül felháborít vékony sportos lányként, hogy mi főleg törékenyek és sportosak vagyunk, ezek tènyek, hisz a testünk vékony, és izmaink is látszanak, addig a kövérek buják, csodálatosak és izgalmasak. Ez pusztán a te szubjektív véleményed.
Szerintem is szépek lehetnek a túlysúlyos nők, de nem a fentebb említett tulajdonságokért, amit beleképzel az ember, hanem mert nagyobb, robosztusabb, lágyabb, kerekdedek a formáik.
Ezekközül sem feltétlen igaz a kerekded és lágy, aki előnytelenül hízik, az ugyanolyan szögeletes, mint egy csontos lány, a narancsbőr pedig minden, csak nem lány. Markoljon bele az ember egy narancsbőrös fenékbe, majd rájön, hogy könnyebb megmarkolni egy vékonyabb testrészt, mint amin egybefüggő narancsbőrréteg van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!