Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van itt az elterjedve a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van itt az elterjedve a férfiak között hogy a nőknek könnyebb komoly kapcsolatra párt találni?

Figyelt kérdés

Azt aláíróm, hogy csak szexre valóban könnyebb dolguk van. Azt nem értem, hogy miért gondolja sok pasi, hogy az udvarlás az egyenlő a komoly kapcsolattal.

Sok pasi udvarol, de abból legtöbbször semmi nem lesz, mert vagy csak szexet akar vagy eltűnik vagy nem gondolja komolyan, vagy találkozni sem akar. Amelyik esetleg komolyat akar és ne adj isten független, tuti valami nagy gikszer van vele..... Tudnék példákat sorsolni nap hosszat.....

Komoly kapcsolatra pasit találni, talán még nehezebb is mint a férfiaknak barátnőt

2016. júl. 8. 10:20
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Én is egyetértek a kérdezővel, pedig férfi vagyok.
2016. júl. 8. 16:19
 22/23 anonim ***** válasza:

Már előttem leírtak kb mindent, szóval nem fogom ugyanazt leírni még egyszer, de nőként akkor is sokkal könnyebb mindenféle kapcsolat kialakítani, ebbe benne van a komoly is. Bár az már nem csak a nőn áll, az mindkét félen kb ugyanannyira. De azok a férfiak akik komoly kapcsolatot szeretnének általában kívül esnek a nők látóterén, és még azelőtt le lesznek koptatva mielőtt még kiderülne, hogy komolyat akarnak. Ennyi.

A tipikus jóképű, izmos, népszerű pasiktól meg mit vártok? Miért állna le egy csajnál, és miért pont veletek amikor megkaphat egy csomót? Ezt ti is tudjátok jól, mégis ilyenekkel jöttök össze aztán megy a sírás, hogy megcsalt meg kihasznált.. Közben tudtátok jól, hogy ez lesz. De eközben akik nem tennének veletek ilyet, azokat észre sem veszitek mert nem elég magas, nem elég jóképű, nem elég izmos, nem elég gazdag stb.

2016. júl. 8. 17:51
 23/23 anonim ***** válasza:
Az utolsóval egyetértek.
2016. júl. 10. 13:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!