Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igazuk lehet az itteni felhasználóknak akik szerint tele van az ország kelendő szingli férfiakkal?
Figyelt kérdés
Több hozzászólásnál felfedeztem azt hogy a nők válogathatnak a magas sportos önálló komoly kapcsolatot akaró férfi van aki szingli.2016. júl. 7. 17:47
11/18 A kérdező kommentje:
10. Kamu
2016. júl. 7. 18:57
12/18 A kérdező kommentje:
10. Ezt nem nő írta hanem egy elkeseredett férfi
2016. júl. 7. 19:01
13/18 anonim válasza:
Kb az a reális, amit a 10-es ír. Ha nem így lenne, nem lennének ilyen magasan a nők igényei. Lányismerőseimnek sem volt nehézség férfit találni, nyugodtan tudtak válogatni minden téren.
14/18 anonim válasza:
Szingli férfi az van, de hogy kelendő, az kérdéses...
15/18 anonim válasza:
Pl. egy osztálykép.
De kereshettek ti is.
Az általános iskolai osztály reprezentatív minta: a környéken lakók gyerekei járnak oda, azonos korúak, tehát jól látszik hogy adott évben több a fiú.
Középiskolában vannak fiús és lányos szakok.
De ovis csoportokban is megfigyelhető ez.
Tök mindegy hogy pasinak gondoltok, ezek tények és számok.
16/18 anonim válasza:
Szingli? Igen. Kelendő? Vitatható.
17/18 anonim válasza:
Szerintem pedig igaza van 10-nek egész hadsereg van itt 20+-os szűz pasikból szerinted nem könnyű őket behúzni ?
Mondjuk azért akad aki önként van így egyedül pl én.
Én spec jól érzem magam , persze nem mindenki ilyen.
18/18 anonim válasza:
Általános iskolában nálunk is volt kb. 17 fiú és 8 lány az osztályban. Nem emlékszem pontosan a számokra, de az biztos, hogy duplája körül volt a fiúk száma a lányokénak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!