Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak itt olyan lányok/nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyan lányok/nők akik el tudják fogadni, hogy nem vagyok teljesen egészséges?

Figyelt kérdés
Sajnos születésem óta nem jó se a vesém se a májam. Előbbi betegség már születésemkor kiderült (azóta már túl is vagyok egy szervátültetésen.) A májgondjaim csak tavaly júniusban derültek ki egy MR vizsgálat során (bár már régebben is volt gyanú, hogy valami gond van vele.) Ez utóbbi betegségemmel egyenlőre még nem kell semmit csinálni de ki tudja, hogy mi lesz később... Szívesen ismerkednék hasonló betegségben szenvedő lányokkal is csak az a gond, hogy se a környéken ahol lakom (Ózd mellet) se ahova járok kezelésre nincsenek hozzám hasonló fiatal lányok. Egészséges lányokkal pedig még nem mertem kezdeni mert tapasztalatból tudom, hogy vannak olyan emberek akik elítélnek és problémaként kezelik az ilyen embereket (annak ellenére, hogy ez már egy jól kezelhető betegség ami nem jár sok hátránnyal.) ha nem találok hasonló betegségben szenvedő lányt akkor el is felejthetem a társkeresést?
2016. júl. 6. 09:48
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
66%
#10 egészen pontosan milyen mozgáskorlátozottságról beszélünk? Mert egyáltalán nem mindegy hogy valakinek hiányzik az egyik lába, vagy olyan örőkletes betegsége van, ami miatt esetenként 2 naponta kórházba kell járni. Én tökéletesen megértem azokat, akik nem szívesen mennének bele egy ilyen kapcsolatba, annak ellenére, hogy vannak nagyon buta tévhitek is, amik az emberek között terjednek. (Simán el tudom képzelni, hogy valaki attól fél hogy elkap egy egyébként nem fertőző betegséget a másiktól). Szóval ha egy lánynak van választási lehetősége, nem tudom elképzelni, hogy belemenjen egy olyan kapcsolatba, ami ilyen mindennapos problémákkal jár, miközben vannak akiket már az is sokkként ér, ha a másik szobában már nem elég erős a wifi jel, és nem tudnak onnan facebookozni. (Nézzetek csak bele a számítástechnika témakörbe, hogy milyen kérdések vannak néha). Mindenképp olyan lányt tudnék elképzelni melléd, akinek az élete nem kényelemben telt, és hozzá van szokva a problémákhoz, nem ilyed meg tőlük. És csókoltatom a lepontozókat!
2016. júl. 11. 16:46
 22/25 anonim ***** válasza:
47%
Ne olyat keress akinek hasonlo a betegsege, dz tulsagosan szukit. Plane ha veletlenul megis gyereket csinaltok, azzal mi lesz? 2 vesebajt orokolni nem a legjobb. De ha ez neked segit, rengeteg fele nyavaja van. :D vannak szivbetegek, tudobetegwk, mizgasserultek... mindegyikkel meg tudjatok erteni egymas problemajat. Ha neked ez segit... egyebkent egeszseges emberekkel is probslkozhatsz, de ha te ettol nem erzed magad jol mert ugy erzed h artadz nekik v nem fogadnak el, akkor ne eroltesd.
2016. júl. 31. 12:41
 23/25 anonim ***** válasza:
60%
Én nem tudom helyettük, de nekem egy lányban nem ez lenne kizáró ok, én inkább összejönnék olyannal akinek nincs meg az egyik keze, mint akinek csúnya az arca, nekem az kizáró ok.
2016. aug. 24. 19:58
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is majbetegsegem van (valoszinuleg transzplantalni is kell) de soha nem fogja ez befolyasolni a parvalasztasomat. Es ne sertodj meg, de nem is kezdenek olyan ferfival mint te, akinek minden gondolata a betegseg korul forog. Nekem ez nincs a gondolataimban, nem foglalkozom ezzel, csak amennyit eppek szukseges. Neked is ezt javaslom!
2016. aug. 24. 21:20
 25/25 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Miért is forogna az életem a betegség körül? Mert feltettem egy kérdést?
2016. aug. 24. 21:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!