Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jobb egyedül meghalni egy 30...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jobb egyedül meghalni egy 30 as pasasnak, ha élete során mindig az volt, hogy neki csak olyanok jöttek be, aki neki nem (pedig nem topcsajokra vetett szemet), és mindig csak olyanoknak jött be, akik neki nem?

Figyelt kérdés
Pedig tényleg nem volt magas a mérce, de ha egy átlagos pasas (ha nem vagyok ronda, sportolok is, kövér sem vagyok, jól is öltözködök)egy átlagos lánynak sem jött be (tényleg azok voltak, tucatszámra vannak olyanok az utcán), aki neki tetszett, és csak olyanoknak kellett, akik között voltak elfogadhatóak is, de rémes volt a jellemük, vagy éppen nem volt meg a kémia minimálisan sem. Ilyenkor mondják azt, hogy marad a munka és a magány bőven 30 felett?
2016. júl. 3. 18:41
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az utolsóhoz, tényleg irdatlan mázli kell ahhoz, hogy valaki megtalálja azt, akivel mindenben passzolnak. Viszont NEM lehetetlen. Én is jártam olyan fiúkkal, akik vagy kívül vagy belül nem tetszettek igazán, és nem is voltam/voltunk boldogok, tehát szakítás lett a végük. Aztán találkoztam egy csodálatos, fantasztikus emberrel, akinek szintén nem volt szerencséje a párkapcsolatokban, én vagyok az első és remélem az utolsó rendes kapcsolata. Ő is azt tudja csak mondani, hogy nem szabad feladni, és én is ezt tudom mondani, mert igenis 49 nem mellett, 49 sikertelen próbálkozás mellett ott lesz az az egy, amelyikért megéri.
2016. júl. 3. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!