Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tökéletesen akarok kinézni és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tökéletesen akarok kinézni és tetszeni akarok a férfiaknak. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Arra gondoltam hogy mivel csúnya a körmöm, ezért csináltatnék műkörmöt. Csináltatnék ilyen szemöldöktetoválást:

[link]

Mivel fehér a bőröm, és a nap nem fog le ezért megyek szolizni, hogy legyen valami színem. Szívesebben lennék magasabb is mint 167 cm, de azon nem tudok változtatni.

Meg szívesen felvarratnám a mellemet, mert lóg, de arra meg nincs pénzem. Továbbá fehér fogakat is szeretnék, de arra sincs pénzem. L/24

2016. jún. 30. 18:57
1 2
 11/13 Titusztitusz ***** válasza:
Ugye ez a kérdés csak egy vicc akart lenni? Én el nem hiszem, hogy ezt a sok idiótaságot te mind komolyan is gondoltad...Vagyha mégis, akkor én már szólni sem tudok semmit...
2016. júl. 1. 15:47
 12/13 anonim ***** válasza:

Egy igazi férfinak ilyen nő nem fog kelleni. Akivel én vagyok, rühelli a műkarmokat, festett hajat, szolis bőrt, túl sok/erős sminket is. A természetességet szereti. Én ezekből alapból egyiket sem csináltam soha.

A mellfelvarrást még meg is értem, (szilikon nélkül) nagyon zavaró lehet, pl sokat fogyott nőknek nagyon megereszkedik, de valakinek alapól. A nagy mellre ugye jobban hat a gravitáció. A többi teljesen felesleges. Csak pláza p i cs a, stílusú leszel tőle. De ahogy gondolod.

2016. júl. 1. 17:01
 13/13 anonim ***** válasza:

Egy ilyen szemöldök, amit belinkeltél, ha azt akarod, hogy tényleg olyan legyen és ne ilyen pl.: [link]

Akkor az is vagy 35-40 ezer forintba fog kerülni. Ha ennyid van, akkor inkább szánd a fogadra, max. még raksz hozzá, mert a szemöldöködön tudsz szemöldök púder készlettel is segíteni, ami kb. 800 forint, viszont a fogadon nem és az sokkal fontosabb.

Ha a szoli "fog" akkor a nap is. A napbarnított szín sokkal szebb, mint a szolibarna, még mindig, mindegy milyen szöveggel adják el neked a bérletet, szolis színed lesz, és az igénytelen.

A körmödre bőven elég, ha gél lakkot csináltatsz, vagy magadnak veszel 10 ezerért egy készletet és megtanulod csinálni, az is elég védelem ahhoz, hogy jobban nőjön és nagyon tartós, nem pattog, kopik hosszú ideig, nem lesz igénytelen, mint a körömlakkok.

2016. júl. 6. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!