Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire fontosak a nemek közötti testi különbségek?
Figyelmesen és indulatoktól mentesen olvassátok el, mert lehet a szkeptikusok közül is valaki egyet fog velem érteni.
Ugye mindenki számára nyilvánvaló, hogyha röviden össze akarnánk foglalni a két nem szépségideálját, akkor a következő lenne:
-csajok=minél finomabbak/törékenyebbek, de csinosabbak/érzékiesebbek
-pasik=minél nagyobb darabok/magasabbak/súlyosabbal/izmosabbak egyszóval nyersebbek legyenek és az sem baj, ha emellett szőrösek/kopaszok vagy kilincs orruk van, annyi a lényeg, hogy legyenek minél nagyobbak.
Hangsúlyozom nem vagyok egy önjelölt Darwin és pszichológus, de sosem értem meg, hogy miért nem vonzóak, azok a srácok, akik nem kétajtós szekrények, adott esetben vékonyak és alacsonyak, de emellett dús a hajuk, karakteres arcuk van, nem pedig olyan tompa késsel kifaragott az ábrázatuk, mint mondjuk a Berkinek (bocs hogy ez jutott hirtelen eszembe), szabályos és igényes fogsoruk van és odafigyelnek minden részletre. Komolyan mondom, hogy ha ismét 13 éves lennék, akkor az életcélom az lenne, hogy pszichológus legyek és a női gondolkodásra/érzelemvilágra specializálódnék egész életemben. Képtelen vagyok megérteni, hogy egy Randy Orton kaliberű "újneadnervölgyi" "alfahím" ( [link] ) miért vonzóbb egy átlagos nő számára, mint mondjuk egy igényes/karakteres Zac Efron stílusú alacsonyabb (<173) pasi ( [link] ). Mondjuk árnyalja a képet, hogy testalkatra ő sem az a lágy kisfiú, ha valakit érdekelne: [link]
De kétségtelen, hogy alacsony és ennek ellenére, hozzá hasonló srácot így is ritkán látok barátnővel, pedig jómagam is ismerek több, kifejezetten jóképű, de alacsony pasit, aki nem bővelkedett kapcsolatokban és akkor még finoman fogalmaztam. Végezetül megemlítem, hogy ez a kérdés csak azért jutott eszembe, mert rengeteg csinos/finom nőt látok egy totális ellentéttel kézen fogva sétálni. Sokszor azt érzem, hogy a nőknek nem szerelem és lelki egyensúly kell, hanem egy "intim testőr". Biztos, hogy sokan értik mire gondolok.
158cm vagyok, ezt könnyű túlszárnyalni, szóval a magasság téma nálam nem túl döntő dolog, mert a legtöbb pasi ugye minimum 10centivel magasabb nálam :)
Nem #9 vagyok, de nekem is tetszett már 170-nél alacsonyabb férfi is. Mivel én csak 160 vagyok, szerintem nem nagy elvárás, hogy nálam magasabb vagy legalább velem egymagas legyen a srác. Tőlem alacsonyabbal viszont szerintem nem tudnék lenni, csak ha tényleg elvarázsol és belebolondulok.
Társkereső pedig húspiac. Szerintem inkább a való életet érdemes alapul venni - én rengeteg alacsonyabb pasit látok kézen fogva sétálni csinos barátnővel.
Szerintem nem lehet általánosságban erről ilyen sarkalatosan nyilatkozni.
Mindenkinek másmilyen az ízlése, és mindenkinek más jön be.
Nekem személy szerint a magas 185 cm+, férfias, de nem kétajtós szekrény pasik tetszenek leginkább, mackós, vagy átlagos testalkattal.
Nem jönnek be a kigyúrt, felfújt, kockás hasú pasik (az első képen lévő pasi messze nem az esetem), ahogy a lányos, vagy egyszerűen nem férfias arcú srácok, mint pl általad említett Zac Efron, vagy Robert csillivilli Pattinson, Leonardo DiCaprio, de még Brad Pitt, vagy Tom Cruise sem jó pasi a szememben. Egyszerűen nem jönnek be. Nem tetszik az arcuk.
Én csomó srácot látok az utcán, ecsetfejjel, felnyírt B...zifrizurával, konyba fogott hajjal a fejük tetején (mint egy csaj) , rózsaszín, egyéb lányos színű pólóban, lábra tapadó farmerban , és barátnővel az oldalán. Rengeteg ilyet látok, de ettől függetlenül én nem tudom az ilyeneket férfiaknak látni, mert számomra nem azok. Akik pedig ilyen srácokkal jönnek össze, azoknak meg ez tetszik. Más az ízlésük. Ennyi.
Leo Dicaprio
Orlando Bloom
Zac Effron
Meg az összes nyálas fiúbanda a 90-es évektől.
És neked ez nem elég bizonyíték, hogy sok nőnek bejönnek a finom vonások és a kisfiú alkat...
Ja, és rengeteg pasit vonz, ha a nő nem törékeny, hanem gömbölyű. Vagy ha markáns, karakteres arca van. Esetleg határozott és erős.
Én is inkább Zacre tenném a voksom. Sose jöttek be a túl nagy pasik (156 cm vagyok, lehet ez is az egyik oka a dolognak). Tinikoromban szinte csak vékony, szálkás pasijaim voltak. Mostanra már szélesedett a skálám (értsd: nem zavar egy minimal poci, de a kövérség, nagyon kigyúrtság most is kizáró ok)
Mostani párom izmos, de nem kigyúrt, alacsony(nak mondott, nekem nyilván nem, mert törpilla vagyok), helyes arcú, szorgalmas, kedves, odaadó srác. Jobbat (kívül-belül) kívánni se tudnék magamnak.
25/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!