Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hány napig beszeltetek chaten, mielött találkoztatok?
Nulla napig.
Szerintem hívd el randira ott derül ki
Rátaláltam társkeresőn egy látásból ismerős lányra. Majd megkerestem Facebookon, irtam neki reggel. Azota is beszélgetünk. Szerintetek ha nem érdekelném akkor nem irna vissza? Vagy hogy mukodik ez Szerintetek? 😊
Koszonom szépen elore is a válaszokat!
Mi távkapcsiban voltunk megismerkedésünkkor és még mindig 3 év óta.
Másfél hónapot leveleztünk, skype-oltunk mielőtt először taliztunk.
Ha nem érdekelnéd, nem írna, azt hittem ez teljesen logikus és egyértelmű.
Ezt ugye nem mondod komolyan?
Hány éves vagy te, hogy ilyen gyerekes felfogásod és értelmi szinted van?
Soha nem mondták még neked, hogy a MINŐSÉG A LÉNYEG, NEM A MENNYISÉG???
volt valaki akivel fél évig napi 4-5-6-8 óra csetelés volt mire lett tali
a másikkal két év napi csetelés után most lesz tali :)
igy jött össze :)
18 napig, de nem chaten, csak üzenetekben, netes társkeresőn kommunikáltunk, ahol megismerkedtünk. Azóta már több éves házasok vagyunk:)
Az első 2 pasimat chaten ismertem meg. velük átlagosan 1-2 hónap.
Netes társkeresőn ugye volt 2,5 hét, és volt olyan is, hogy alig pár nap után találkoztunk. Szerintem jobb megismerni kicsit online a másikat, így ha vannak alap dolgok amikben nem egyeztek, ami kizárja, hogy kapcsolat legyen belőle, akkor nem lesz egy kellemetlen személyes találkozás. Nekem elég sok ilyen volt, hogy már pár üzenetváltás után kiderült, hogy én nem akarok az illetővel találkozni sem.
A kapcsolat lényegében attól függ megkedvelt -e interneten keresztül , és hogy személyesen majd milyen benyomást teszel rá. Ha találkoztok, majd kiderül.
Kb. egy hetet szoktam chatelni, mielőtt találkozunk. Ez egyrészt azért van, mert szeretem kicsit megismerni az illetőt, hogy ne pazaroljam az időm, másrészt csak hétvégénte szoktam ráérni.
Az, hogy egy napja beszéltek még nem jelent semmit. Ha érzed, hogy érdeklődik komolyan, megértitek egymást és bejöttök egymásnak, akkor van többre is esély. Szerintem kérdezd meg tőle, hogy lenne-e kedve talizni és meglátod... De ha megkérdezi, hogy miért, akkor mondd meg, mit akarsz tőle! :) :) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!