Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem ir\keres, nem kivancsi ram. Ez ilyen egyszeru?
Figyelt kérdés
23 N2016. jún. 28. 17:04
1/8 anonim válasza:
De. Csak ne 10 percenként nézd a facet, és már magadba minden forgatókönyvet végig pörgess. Valamihez idő kell. Vársz vele néhány napot, ha semmi akkor tudod hogy annyi volt, addig meg csinálsz mást.
2/8 anonim válasza:
Általában igen. Van egy-két ember, akinek becsípődése van a témában, mint pl. én, aki soha nem mer kezdeményezni. De ha mindig te keresed vagy ha még visszaírni sem hajlandó, akkor tényleg nem érdekled.
3/8 anonim válasza:
Vagy csak pusztán nem ír. Nem mindig ilyen egyszerű.
23/F
4/8 anonim válasza:
Eleinte szerintem érdemes lenne Neked ráírnod és ha válaszol rá, akkor szeretne ő veled kapcsolatot, de férfiak között vannak olyan tipusuak hogy nehezen kommunikálnak. Tehát írj rá és probálj meg beszélgetni vele, ha ez müködik akkor előbb utóbb ő is rádír.
5/8 anonim válasza:
De ha egy ilyet bárki komolyan is gondol, tegyük fel a barátja/barátnője iránt, akkor az ő barátja/barátnője nem gondolhatja pont ugyanezt az adott személyről? Ergo mindkettő csak vár és elkönyveli magában hogy, áh nem kiváncsi rám, nosza szakítsunk hát. + Ha nem keres akkor én sem keresem, már csak azért sem.
Ilyen gondolatok és logika mellett ne csodálkozzon senki szerintem.
6/8 anonim válasza:
Nem agyalni kellene, meg folyton a másikra várni, hanem ha úgy érzitek, akkor keresni egymást. Oké, ha mindig csak az egyik fél keresi a másikat, akkor esélyes, hogy a másik nem érdeklődik iránta, de szerintem hülyeség olyasmit eljátszani, hogy megvárom, ír-e a másik, aztán meg a két szerencsétlen elbassza az egészet, mert mindketten várják, hogy a másik lépjen.
7/8 anonim válasza:
Röviden igen. És aki csak fb messengeren keres,azt se vedd komolyan.
8/8 anonim válasza:
Vagy azt várja, hogy végre egyszer az életben te is keresd, vagy azt gondolja, hogy minek írjon, hiszen te nem vagy kíváncsi rá, mert sosem keresed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!