Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan tartsam be a fogadalmam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tartsam be a fogadalmamat, hogy nem ismerkedek többé senkivel?

Figyelt kérdés

Utálom ezt a remény dolgot. Ki lehet ezt ölni valahogy magamból?

Alapjáraton teljesen jól elvagyok szingliként, élem az életemet, az egyetem úgyis lefoglal, csak aztán pár havonta mindig belebotlok valakibe, akivel elkezdünk beszélgetni, randizni, de aztán mindig lepattint mindenki, és nincs már kedvem a századik csalódáshoz.

Valami jó hobbit esetleg tudnátok ajánlani?

21/N

2016. jún. 28. 13:06
 1/8 anonim ***** válasza:
Fiatal vagy, úgysem tudod megállni. :) Annyit tehetsz, hogy próbálod lefoglalni magad pl. sporttal, eltereled a gondolataidat róla legalább.
2016. jún. 28. 13:09
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem is elég nehezen megy ez, de én elkezdtem forexezni, ami eléggé leköt.
2016. jún. 28. 13:10
 3/8 anonim ***** válasza:
Én 30 éves koromig se találtam erre megoldást, most várok, abban bízom, hogy pár évtized múlva a klimaxszal majd elmúlik.
2016. jún. 28. 13:11
 4/8 anonim ***** válasza:
Menj el Peruba , nézd meg a Machu Picchu-t, aztán ott a semmi közepén a hegyek rejtekén gondolt át, hogy mire is vágysz igazán az életben.
2016. jún. 28. 13:17
 5/8 A kérdező kommentje:
Utolsó, köszi a tippet, de erre nem tudok választ találni már jó régóta.
2016. jún. 28. 13:19
 6/8 Költőnő? ***** válasza:
Ameddig magad nem teszed pedig tisztába, addig kár akarni bkitől bmit. Csak ugyanolyan kaotikus embereket fogsz bevonzani.
2016. jún. 28. 13:42
 7/8 anonim ***** válasza:

Miért pattint le mindenki? Ezt gondold át, mit ronthatsz el vajon?

Párt általában akkor szokott találni az ember, ha nem szeretne egyáltalán, jól elvan magának, éli az életét, teszi a dolgát, tehát harmóniában van önmagával. Tapasztalat. Foglald el magad, érezd jól magad, amint ez sikerült (nagyon nehéz), jön valaki, aki nem fog lepattintani.

2016. jún. 28. 13:48
 8/8 anonim ***** válasza:
fejben dől el a dolog. Ismerkedni meg beszélgetni lehet, de nem kell többet belelátni, mint amennyi.
2016. jún. 28. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!