Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg olyan ritkaság manapság az ilyen nő?
másiknak jó legyen első sorban,
Remélem nincs ilyen hülye
Szerintem ha jól bele gondoltok sok ember ilyen.Ha már valakinek van családja ,ők motiválják az előre jutásban.
Például itt egy nő ,kelhet ès kel is minden reggel a gyermekei miatt, ès ELSŐSORBAN ő nekik akarja a legjobbat.Ès a párjának.
Èn sosem azt nèztem hogy mi jó nekem mèg akkor sem mikor egyedül voltam.Ha volt kapcsolatom ,a párom került előtèrbe.Ha nem volt akkor a családom.Èn mindig másokèrt èlek ès vagyok.Mègsem használtak ki,nem nèznek le, ès nem vagyok naív,csak ilyen vagyok.
Persze nekem is vannak vágyaim ès álmaim,de számomra ez nem fontos,es nem angyalok ezeken.Ha úgy adódik hogy csak én kapok valamit, vagy nekem kedvez csak valami,akkor èn magam rosszul ès addig nem nyugszok mèg nem járok a többiek kedvèbe èn is...mèg ha csak egy aprósággal is pl. egy forrón gőzölgő kávèval.😃
Az ilyenek a női nem szégyenei.
Jöhet a lepontozás, de az ilyen rabszolgák miatt sok faszi természetesnek veszi, hogy ilyennek kell lennie egy nőnek.
Szánalom...
És Ti adnátok ugyanezt cserébe az ilyen nőnek?
Na ugye, hogy nem... El kéne dönteni, nő kell, vagy rabszolga...
5. voltam.
"És Ti adnátok ugyanezt cserébe az ilyen nőnek?"
Alapból ilyen típus vagyok, de a nők ettől menekülnek, tehát igyekszem megjátszani az érzéketlen tuskót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!