Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg olyan ritkaság manapsá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg olyan ritkaság manapság az ilyen nő?

Figyelt kérdés
Nagyon önzetlen az a fontos hogy a másiknak jó legyen első sorban, visszafogott, nagyon alázatos, borzasztó érzelmes, kedves, olyan igazi szentimatanlista típus.
2016. jún. 28. 09:58
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
97%

másiknak jó legyen első sorban,

Remélem nincs ilyen hülye

2016. jún. 28. 09:59
 2/21 anonim ***** válasza:
96%
Pont azt akartam irni, mint az első. Aki a mai világban arra törekszik, hogy a másiknak legyen jo elsősorban, azt kihasználják, kidobják, naiv.
2016. jún. 28. 10:01
 3/21 anonim ***** válasza:
96%
Lennének ilyen nők, de a mai világban ezt a típust csak kihasználják, emiatt elkezd magára építeni egy páncélt és teljesen megváltozik.
2016. jún. 28. 10:22
 4/21 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem ha jól bele gondoltok sok ember ilyen.Ha már valakinek van családja ,ők motiválják az előre jutásban.

Például itt egy nő ,kelhet ès kel is minden reggel a gyermekei miatt, ès ELSŐSORBAN ő nekik akarja a legjobbat.Ès a párjának.

Èn sosem azt nèztem hogy mi jó nekem mèg akkor sem mikor egyedül voltam.Ha volt kapcsolatom ,a párom került előtèrbe.Ha nem volt akkor a családom.Èn mindig másokèrt èlek ès vagyok.Mègsem használtak ki,nem nèznek le, ès nem vagyok naív,csak ilyen vagyok.

Persze nekem is vannak vágyaim ès álmaim,de számomra ez nem fontos,es nem angyalok ezeken.Ha úgy adódik hogy csak én kapok valamit, vagy nekem kedvez csak valami,akkor èn magam rosszul ès addig nem nyugszok mèg nem járok a többiek kedvèbe èn is...mèg ha csak egy aprósággal is pl. egy forrón gőzölgő kávèval.😃

2016. jún. 28. 10:23
 5/21 anonim ***** válasza:
79%

Az ilyenek a női nem szégyenei.

Jöhet a lepontozás, de az ilyen rabszolgák miatt sok faszi természetesnek veszi, hogy ilyennek kell lennie egy nőnek.

Szánalom...

2016. jún. 28. 10:25
 6/21 A kérdező kommentje:
5. Pontosan, sokkal könnyebb lenne nekünk, ha ilyen nők lenének. Mert a mai nők a másik véglet túl önzően, mindent csak maguknak, mások boldogsága le van ..., szóval sajnos én úgy látom kevés az ilyen nő :((((
2016. jún. 28. 10:37
 7/21 anonim ***** válasza:
Tényleg. Nem is találkoztam még ilyennel soha.
2016. jún. 28. 10:37
 8/21 anonim ***** válasza:
94%

És Ti adnátok ugyanezt cserébe az ilyen nőnek?

Na ugye, hogy nem... El kéne dönteni, nő kell, vagy rabszolga...

5. voltam.

2016. jún. 28. 10:47
 9/21 Költőnő? ***** válasza:
97%
Ez nem szentimentalista, hanem lúzer mártír. Nálunk remekül működik, hogyha eltérő elképzelések, igények vannak, megbeszéljük és valamelyikünk "enged". Nincs alá vagy fölérendelt viszont, társak vagyunk. A munkát megosztjuk itthon, hisz mindketten dolgozunk.
2016. jún. 28. 10:48
 10/21 anonim ***** válasza:

"És Ti adnátok ugyanezt cserébe az ilyen nőnek?"

Alapból ilyen típus vagyok, de a nők ettől menekülnek, tehát igyekszem megjátszani az érzéketlen tuskót.

2016. jún. 28. 11:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!