Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csendes, visszahúzódó lányok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csendes, visszahúzódó lányok, ti max mennyi ideig várattok egy fiút (aki udvarol nektek)?

Figyelt kérdés

Úgy értem adott egy fiú, aki tetszik nektek, udvarol nektek, kedves, figyelmes, nem nyomul, hagy nektek időt stb. Mennyi a max amennyit várnia kell hogy legyen végre legalább egy randi vagy valami. Létezik ilyen, hogy elhív és igent mondtok de hosszú hetekkel később sem értek rá. Ilyenkor mi van? Tényleg ennyi idő kell, hogy egy randi összejöjjön? Vagy ha mégsem akartok akkor miért mondtok igent? Komolyan mondom ,nem értem a nőket.

20/F

2016. jún. 25. 10:30
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

dehogy bosszú, csak kieresztem a gőzt

ha ennyire nem érdeklem, akkor neki olyan mindegy, hogy mit csinálok

2016. jún. 25. 11:18
 12/15 anonim ***** válasza:

Állítsd a kérdés elé:

"Figyelj, most te akarsz velem találkozni vagy sem? Mert a héten elhívnálak ide vagy oda. Ha nincs kedved hozzá, megértem, de akkor légy szíves mondd ki nekem egyértelműen, hogy nem kellek neked."

Ennyi. Nem kell a sértődöttet játszani.

2016. jún. 25. 13:54
 13/15 A kérdező kommentje:
Létezik hogy egy 19 éves lánynak annyira nem nőtt be a feje lágy, h el tudja dönteni, h mit is akar tőlem, hogy akar e egyáltalán tőlem valamit?
2016. jún. 25. 14:35
 14/15 anonim ***** válasza:

Igazából tökre kétélű az dolog... Most vagy tényleg ennyire elfoglalt, bár azért valljuk be nem hiszem, hogy 0-24ben vizsgára tanul.. Vagy egyszerűen nem is akar találkozni veled. Láttad már őt képen?

Lehet hogy valóban az a megoldás, hogy frankón elmondod neki, hogy neked ez az érzelmi ambivalencia nem fér bele és nem tudod, hogy van -e értelme annak, hogy ácsingózol egy találkozó után vagy egyszerűen engedjétek el a sztorit. Bár ezt szépen megfogalmazva mert ha ráförmedsz egy félős lányra akkor bannol az ismerősei közül 😂😂😂

23/l

2016. jún. 25. 15:44
 15/15 anonim ***** válasza:

Nos lehet, hogy te azt hitted, hogy ő rendes, de miből gondolod, hogy neki te rendes vagy? :D Egy visszahúzódó, csendes lánynak kétlem, hogy bejönnének a hozzád hasonló tipikus egyedek, akiknek az egyetlen ötletük, hogy akkó bebszok és d*gok... Elég kiábrándító. És akárhogy visszafogod magad, az ilyen természetet lehet sejteni előre. Plusz neki aztán mindegy mit csinálsz durcáskodva ha nem érdekled.

Amúgy a fogalmaiddal van baj. Ha egy csendes lány nem ugrik azonnal a karjaidba az nem azért van mert akar téged de direkt várat, hanem azért, mert akkor még nem jó neki és nem akarja. De mondjuk x idő múlva meg már jó lesz neki amikor már bízik benned, megismert és rájött, hogy vonzódik hozzád. Amúgy egy ilyen lány nem biztos, hogy követi a mai normákat és összejön boldog boldogtalannal aki egy kicsit is érdekli. Az ilyen lány lehet, hogy csak szerelemből hajlandó összejönni.

De amúgy ezer féle ember és ok van és csak akkor tudsz biztosat ha megkérdezed tőle.

2016. jún. 25. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!