Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerelmet vallani valakinek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmet vallani valakinek, aki kapcsolatban van?

Figyelt kérdés
Van egy lány, akit három éve ismerek, és már első látásra nagyon tetszett. Az utóbbi egy évben egy közös munka kapcsán elég sokat találkoztunk (a munkából fakadó "kötelező" találkozásokon túl is, de mindig a munkahelyemen), elég sokat beszélgettünk, és ahogy megismertem a személyiségét, teljesen beleszerettem. Most véget ért a közös munkánk, hivatalosan többet már nem találkozunk. Így mostantól akár előbbre is lehetne lépni, és elmondhatnám neki, hogy mit érzek. Van viszont egy komoly akadály: pár éve barátja van. Ennek ellenére valljak neki szerelmet valamilyen módon? Hogyan lehet egyáltalán ilyen helyzetben jelezni, hogy nagyon szeretnék még találkozni vele, és nem csak "ismerősként"? Vagy várjak még, hátha ismét egyedül lesz, és akkor nagyobb eséllyel közeledhetek hozzá? Amíg komoly kapcsolatban van, szinte biztosan elutasít. A dolgot pedig nem akarom idő előtt elszúrni, mert ez most valami egészen különleges érzés, amilyen még nem volt nekem (nagyon nem vagyok már tizenéves, túl vagyok komoly kapcsolaton, tudom miről beszélek). Várni viszont nagyon nehéz, mert minden percben rá gondolok. :(
2016. jún. 25. 10:23
 1/8 anonim ***** válasza:
87%
Minek akarsz szerelmet vallani neki? Bármi is változni fog ettől?Nem.
2016. jún. 25. 10:53
 2/8 anonim ***** válasza:
77%
Amíg rá vársz elpazarolod a legjobb éveidet...
2016. jún. 25. 10:53
 3/8 anonim ***** válasza:
55%
Felejtsd el örökre!
2016. jún. 25. 10:55
 4/8 anonim ***** válasza:
9%
Szerelmet vallani soha nem szabad egy lánynak, akár kapcsolatban van, akár nincs.
2016. jún. 25. 10:57
 5/8 anonim ***** válasza:
92%
Én, minden további nélkül beszélnék vele. Na nem lerohanni, de tudtára adni egyértelműen. Soha nem tudni, te mennyire jössz be neki és a kapcsolata milyen. Esetleg gondok vannak benne, ki fog lépni belőle. Onnantól, tudod mihez tartsd magad.
2016. jún. 25. 11:07
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Elhiszem, hogy nehéz, de ettől független is azt mondom, hogy felejtsd el és ne pazarold az időd, mert magaddal szúrsz ki. Tartsd tiszteletben, hogy párkapcsolata van és ne akarj belerondítani! Azzal meg nem hinném, hogy ki lennél segítve, ha visszautasít, mert ennek ez lenne a vége. Keress olyan csajt, aki nem foglalt.
2016. jún. 25. 11:39
 7/8 anonim ***** válasza:
Gáz vagy ha megteszed.
2016. jún. 25. 13:09
 8/8 anonim ***** válasza:
Felejtsd el...
2016. jún. 25. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!