Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen munkahelyeken ismerkedhetnék lányokkal?
Figyelt kérdés
2016. jún. 25. 08:00
11/24 A kérdező kommentje:
Nincs veszélyben a megélhetésem elhiheted. Van végzettségem és vannak lehetőségeim, de ha már munkahelyet kell váltanom, akkor miért ne érezzem jól magam közben? Nem ez volt a kérdés, nem értem miért kell lényegtelen dolgokon fennakadni. Semmi közöd hozzá.
2016. jún. 28. 11:47
12/24 anonim válasza:
De a többi lánynak, aki esetleg dolgozni akar munkahelyén és te zalkatod őket, annak van. :) Különben meg nem hinném, hogy bárki meg tudja neked mondani, hogy melyik munkahelyen barátságosabbak a lányok, hisz az, hogy sok nő van valahol még nem jelenti azt, hogy akarnak is tőled valamit.
13/24 A kérdező kommentje:
Zaklatom őket?? Ez nekem is új
2016. jún. 28. 14:12
14/24 anonim válasza:
Menj diszkóba kidobónak vagy egy gimnáziumba tanítani.
Mindkét helyet viszketö nunájú pókhálós nökkel találkozhatsz
17/24 anonim válasza:
Árufeltöltőként a hostess csajokkal, pénteken meg szombaton. És még házi nyúlra sem lőnél, mert kb. minden héten mások vannak.
De amúgy baromság ez alapján munkahelyet keresni.
18/24 anonim válasza:
Munkahelyi kapcsolat nem jó, mindig vele volnál.
Máshol próbáld meg inkább.
Bár nekem nem probléma de a csajoknak igen.
19/24 anonim válasza:
Ruhabolti eladó nem hülyeség
Pl.H&M,mindig kell új ember
Nem mindenki marad sokáig, 1-2 havonta friss husi
20/24 anonim válasza:
Én áruterítő sofőr voltam. Boltokhoz jártam ki. Hát volt jópár nőm. Volt akit csak egyszer volt akit 3 évig kezelgettem. De komoly kapcsolatra is lett volna lehetőség.
Ha futár postás vagy ugyanúgy tudsz munka közbe ismerkedni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!