Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha engem soha nem hívnak randira, soha nem jönnek oda ismerkedni, az azt jelenti, hogy nőként selejt vagyok?
Figyelt kérdés
Mert állítólag minden legalább átlagos nőt naponta többször is leszólítanak ilyen céllal, illetve egy nőnek akkor van kapcsolata, amikor csak akar. Tehát, ha rám egyik sem igaz, akkor selejt vagyok?
(Nem szeretnék privát üzeneteket kapni, inkább a kérdésemre választ.)
2016. jún. 25. 01:05
11/11 anonim válasza:
Nem szeretnek priviket kapni. :D
Nem érzed az iróniát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!