Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Léteznek a mai világban még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek a mai világban még igazi férfiak?

Figyelt kérdés

Egyre inkább úgy érzem, hogy én a kutyám társaságában szeretnék megöregedni, mert senkire sem lehet számítani, folyton csak kisfiúkkal találkozom, és máshol is ezt látom.

Nem vagyok én sem tökéletes, de azért ez már tényleg egy vicc, ami manapság megy.

Kezdjük ott, hogy a nőnek kell felszednie a pasit, mert lusták/félnek odamenni (mintha a lányok nem tartanának a visszautasítástól, de mindegy), és az egyetlen kivétel, amikor egy srác kezdeményez, az a helyzet, amikor fel akar szedni egy menetre... Nekem egyik típusra sincs szükségem. Nem arról van szó, hogy nem kezdeményezhet egy nő, de nem így, hanem jelekkel, és egy normális pasi igenis elmeri hívni randira.

A másik kedvencem, amikor egy srác vagy irtó félénk, és meg se mer szólalni, folyton nekem kell őt szórakoztatnom, vagy pedig a másik véglet, túl magabiztos, és szörnyen beképzelt, vagy pedig még buta és bunkó is.

A nőcsábászokra sem vágyom, akik csak szórakoznak mindenkivel, de aki meg nem az, azok meg folyton rám akaszkodnak, levegőhöz sem hagynak jutni, és még unalmasak is sok esetben, mert semmilyen témájuk nincsen.

Kapcsolaton belül is katasztrófa a helyzet, mert mindent a nőtől várnak el, már azt is, hogy fizessen helyettük mindent, mert ők a szüleikkel élnek, nincs is kb. keresetük, főzzön-mosson rájuk, takarítson, ők meg csak henyélnek... Ja, és persze a nő őrizze meg az alakját, de ők elhízhatnak nyugodtan... Sokan a problémákat sem tudják megbeszélni, magukba fojtják, vagy azonnal máshol keresnek vigaszt.

Nyilván vannak kivételek is, de nem tudom, hogy hol... Külsőtől függetlenül mindig ezt tapasztaltam eddig. Soha semmi udvariasság, lovagiasság (nyáladzás nélkül), semmi férfiasság senkiben... Borzalom.

2016. jún. 23. 13:37
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
72%

Kedves kérdező! Megnyugtatlak, vannak még ilyen férfiak :) Habár én is csak egyet ismerek, a barátomat. Csak néhány szó róla: belsőre hihetetlenül intelligens, jó humorú, nagyon okos, talpra esett, sikeres, céltudatos, a személyisége nagyon vezetői, férfias, határozott (jó értelemben!), velem nagyon kedves, szeretetteljes, segítő kész, mindenben segítjük egymást, és teljesen harmonikus a kapcsolatunk. Meg van a szabadsága mindkettőnknek. És ezekhez hozzá jön, hogy nagyon jóképű, kisportolt izmos teste van, nagyon erős.

VISZONT: ilyen FÉRFIT nagyon nehéz találni ezt alá írom. DE! Ahhoz hogy valaki ilyet találjon, neki is olyannak kell lennie hogy vonzódjon hozzá egy ennyire férfias férfi, mind külsőre mind belsőre! Én azt mondom, mindenki azt vonzza magához amilyen ő saját maga.

Sajnos sok nő elfelejti, hogy nincs tökéletes ember, mindenkiben vannak hibák. Sok nő az én barátomat biztos lekoppintaná azzal az első találkozáskor, hogy alacsony, mivel 175 cm. (Egy magasak vagyunk a barátommal. ) A sok idióta nő rá sem néz a 180-185 cm alatti férfiakra, mondván hogy onnantól férfi a férfi. Szerintem ez hülyeség..... De hát, az idióta nők ugye így választanak párt, ha külsőre valami hibádzik az álom képből akkor az onnantól kezdve a kukába van dobva, meg sem próbálják, még ha amúgy a személyiségük passzolna is. Úgy hogy a sok nő meg is érdemli, hogy ne kapjon FÉRFIT. A legtöbb arra vágyik, hogy a barinők előtt dicsekedhessen a sráccal, illetve azzal hogy milyen helyes pasit fogott ki magának. Az nem számít, hogy buta mint egy marék lepke sz.r, legalább van 8 kockája a hasán és helyes, és kreol bőre van... az ilyenekre nem tudok mondani semmit, meg is érdemlik hogy kihasználja őket minden szépfiú (ezt most nem rád értettem kérdező, csak úgy általánosan én ezt tapasztalom a 20on éves korosztályba a "nők"ön).

2016. jún. 23. 23:58
 32/33 A kérdező kommentje:
Utolsó, nekem a személyiség a legfontosabb, és egyébként is a természetes srácok jönnek be.
2016. jún. 24. 13:25
 33/33 anonim ***** válasza:
Járj nyitot szemmel és ne görcsölj rá a dolgokra.Majd akkor jön amikor nem számítasz rá.
2016. jún. 24. 15:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!