Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek a mai világban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a mai világban vannak még olyan nők, mint amilyet Alicia Vikander alakít a Dán lány című filmben?

Figyelt kérdés

Olyan igazán törődő, gondoskodó, kifinomult, szenvedélyes, bájos, önzetlen nő. Tudom, hogy ez csak egy szerep, de ha megkérdeznék, milyen nőre vágyok, őt említeném meg ebben a szerepben.

Aki látta a filmet, az tudja miről beszélek, aki meg nem, az nézze meg.

2016. jún. 21. 01:39
 1/2 anonim ***** válasza:

az ő karaktere leszbikus volt, nem véletlenül támogatta a férjét, és nem vágta annyira padlóra a dolog.

a filmesek ezt a szálat, ami a valódi feleséget jellemezte, nem bontották ki, mert az már túl sok lett volna a prűd amerikai filmintézetnek: nemátalakítás, plusz leszbikusság.

2016. jún. 21. 03:12
 2/2 anonim ***** válasza:

Torodo gondoskodo igen,de olyan szerintem keves aki ennyire alarendeli magat a te boldogsagodnak ugy,hogy ezzel gyakorlatilag megsemmisiti a kettotok szerelmet.Maga alatt vagta a fat.Tobb helyen emlitik leszbikusnak,igy ertheto lenne h miert tamogatta h a parja nove valjon,csak valahol elszamitotta magat mert a "noje"viszont pasikhoz vonzodott.

Az meg h a feleseged akihez tobb mint 20ev hazassag kot (a filmben fiatalok voltak,a valosagban idosebbek)ott van a halalos agyadon (amikor csak ra szamithatsz) a valas utan is,szamomra alap.

Teged elvitt a szerep.Alicia gyonyoru szineszno,remekul jatszott,nem veletlenul o kapta az oscart:)) A valosagban nem ilyen volt Gerda,leteznek ilyen szep szenvedelyes nok,de szerintem epp nem ez a tipus az aki mindent felaldoz a masikert.Igaz,kesobb Eimar aldozta be a karrierjet h a modellje lehessen.Jol osszedolgoztak amikor egyik majd amikor a masik erdeke kivanta a hatterbe szorulast,na ez az ami a mai hazassagokbol/parkapcsoaltokbol hianyzik.

Kicsit elkalandoztam bocs:)))

2016. jún. 21. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!