Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a mai világban vannak még olyan nők, mint amilyet Alicia Vikander alakít a Dán lány című filmben?
Olyan igazán törődő, gondoskodó, kifinomult, szenvedélyes, bájos, önzetlen nő. Tudom, hogy ez csak egy szerep, de ha megkérdeznék, milyen nőre vágyok, őt említeném meg ebben a szerepben.
Aki látta a filmet, az tudja miről beszélek, aki meg nem, az nézze meg.
az ő karaktere leszbikus volt, nem véletlenül támogatta a férjét, és nem vágta annyira padlóra a dolog.
a filmesek ezt a szálat, ami a valódi feleséget jellemezte, nem bontották ki, mert az már túl sok lett volna a prűd amerikai filmintézetnek: nemátalakítás, plusz leszbikusság.
Torodo gondoskodo igen,de olyan szerintem keves aki ennyire alarendeli magat a te boldogsagodnak ugy,hogy ezzel gyakorlatilag megsemmisiti a kettotok szerelmet.Maga alatt vagta a fat.Tobb helyen emlitik leszbikusnak,igy ertheto lenne h miert tamogatta h a parja nove valjon,csak valahol elszamitotta magat mert a "noje"viszont pasikhoz vonzodott.
Az meg h a feleseged akihez tobb mint 20ev hazassag kot (a filmben fiatalok voltak,a valosagban idosebbek)ott van a halalos agyadon (amikor csak ra szamithatsz) a valas utan is,szamomra alap.
Teged elvitt a szerep.Alicia gyonyoru szineszno,remekul jatszott,nem veletlenul o kapta az oscart:)) A valosagban nem ilyen volt Gerda,leteznek ilyen szep szenvedelyes nok,de szerintem epp nem ez a tipus az aki mindent felaldoz a masikert.Igaz,kesobb Eimar aldozta be a karrierjet h a modellje lehessen.Jol osszedolgoztak amikor egyik majd amikor a masik erdeke kivanta a hatterbe szorulast,na ez az ami a mai hazassagokbol/parkapcsoaltokbol hianyzik.
Kicsit elkalandoztam bocs:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!