Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez az orosz nö pasit keres dolog? Bünözök?
Kamu. Hamar kitér arra, hogy fizess és megadja, hova utalj. Átverés.
Nálam is próbálkoztak, de nem dőltem be nekik (és igen, ha te kérdezel valamit, aligha reagálnak rá).
örülök, hogy a levelet. Örülök kezdtük a beszélgetést.
Először fogok beszélni egy kicsit magadról.
A nevem Natalya. Oroszországból jöttem. Élek St. Petersburg.
Én 28 éves. Vajon intelligens, kedves lány! Vagyok felelős, modern ember. Azt szeretnénk, hogy a gyerekek. Azt akarom, hogy egy jó feleség és anya !!! magasabb
Azt hiszem, - nyitott, őszinte. Én soha semmit az ember, nekem ez fontos. Nyugodt vagyok, szeretnék szeretni és szeretve lenni.
I - javíthatatlan optimista, és próbálja megtalálni a legjobb minden helyzetben, valamint az összes új, ezért kíváncsi. Szeretnék beszélni a magánéletéről. Egyedül élek vele kis lakás.
Éltem egy nagyon nehéz az élet. A szüleim meghaltak, amikor 3 éves volt.
Nőttem fel, egy árvaházban a gyermekek számára. Nem végezte el a középiskolai és egyetemi ment előre.
Nagyon szegény és nehéz. Mindig szeretett volna egy család. Szerettem volna látni az apámat és az anyámat.
A legnagyobb álmom az, hogy talál egy jó jó ember, és családot alapítani, gyermeket. És boldogan éltek.
Dolgozom egy óvoda - tanárok. Menetrend nem szabványosított. Szeretem a gyerekek, mert ott élt.
Ez az én álmom.
Majd néhány kérdést feltenni. Ideális nő ??? Mi nő akar látni mellette egy ???
Azt szeretnénk, hogy egy család ??? Szeretné gyerekek ??? Élvezem a gyerekek ???
Számomra ez nagyon fontos. Azt akarom tudni, hogy a lehető legnagyobb mértékben.
Mesélj még magadról. Most ???
Befejeztem a levelet. És remélem a választ.
Talán téged
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!