Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy néznek ki azok a pasik, akik miatt itt az a kevés gyk-s csaj kérdést feltéve szeretne tanácsokat kérni?
Figyelt kérdés
Ugye ebben a kategóriában főként reményvesztett, csalódott, ronda, lúzer pasik írnak, de néha olvasok olyan kérdést is csajoktól, hogy miként tudná az adott pasi figyelmét felkelteni. Általánosságban is kérdezve, milyen kaliberű pasinak kell lennie valakinek ahhoz, hogy konkrétan a nő "csorgassa" érte a nyálát (elnézést a kifejezésért) és ő küzdjön érte? Hogy néznek ők ki?2016. jún. 18. 00:01
11/16 anonim válasza:
Lehet magas vagy alacsony. Látszik rajta, hogy sportol valamicskét és nem "lógnak a csöcsei" (igen, még mindig pasiról beszélünk). Ne legyen izomkolosszus semmiképp, és nem is akarjon az lenni! Arcra teljesen átlagos, mosolygós. Nem vagyok a szőrös arc ellen, nyugodtan lehet borostája, ha jól áll neki. Sőt!
Igazából nálam a kisugárzás a lényeg, az pedig ugye a személyiségből jön. Szóval ha mindemellé van egy megnyerő személyisége az tuti kombó! Anélkül csak egy kalap sz@r.
12/16 Titusztitusz válasza:
Hát...Az én esetemben konkrétan nagyon melléfogtál szerintem, mivel én aztán minden vagyok, csak nem "reményvesztett, csalódott,és ronda lúzer"...Néha járnak ide ilyesmi alakok is mint én, bár az kétségtelen, hogy az ide író palik kb. 95%-a valóban az a kategória, amit említettél...Ezt sok ITT ISMERKEDI AKARÓ HÖLGYTÖL hallottam már...És szerintem is ilyesmi lehet a helyzet, de azért mondom mégegyszer:Ne vegyünk már mindenkit egy kalap alá...Néha vannak kivételek is...
14/16 anonim válasza:
15/16 anonim válasza:
Magas, szőke, zöld szemű, vékony, sportosan elegáns öltözködés. Szerencsére én is tetszem neki, össze is jöttünk. :)
16/16 anonim válasza:
Ha érdekel akkor nekem minden előző és mostani pasim is olyan hogy mindenki lúzernek és rondának tartja... rajtam kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!