Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy lehetne átlag alatti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetne átlag alatti arcú, de nem kövér lányokkal ismerkedni?

Figyelt kérdés
A nyikhaj 12 éves szintű testalkatom miatt nem is próbálkozok érett lányoknál/nőknél, mert annak ellenére, hogy az arcom igényes és szerintem nem nézek ki rosszul, nem valószínű, hogy egy szép lány is vonzalmat érezne egy csontváz iránt, szóval logikus, hogy inkább az átlag alatti kinézetű csajoknál kellene próbálkoznom, de azt tapasztaltam, hogy aki meg arcra csúnyább, azon alapból szinte mindig van rendesen súlyfelesleg (szóval a csúnya arc és a kövér alkat együtt jár), ami engem egy bizonyos mértékig nem zavarna (max. 65 kiló), de mivel én is nagyon vékony vagyok, jobban bejönnének az extra vékonyabb lányok. Az hogy hogy néz ki az arca, az engem teljesen hidegen hagy, de szép arcú lányoknál úgysem lenne esélyem. Hol lehet ilyen csúnyácska, de nem kövér lányokkal megismerkedni?

2016. jún. 16. 09:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"Pedig tudomásul kell vennie nőknek/férfiaknak, hogy a társkeresés így működik. Ha az illető csúnyább, kevésbé vonzó, akkor kénytelen lejjebb adnia az igényét."

Ezt egy nőnek hiába mondod. Ők csak az általuk ismert legjobb képű férfihoz képesek vonzódni, még akkor is, ha rondák, mint a bűn.

2017. febr. 18. 15:42
 12/13 anonim ***** válasza:
"Ők csak az általuk ismert legjobb képű férfihoz képesek vonzódni, még akkor is, ha rondák, mint a bűn." - Még akkor is, ha az a pasi mások szerint ronda, mint a bűn... :-)
2017. febr. 18. 21:47
 13/13 anonim ***** válasza:

"Még akkor is, ha az a pasi mások szerint ronda, mint a bűn... :-)"

Olyan nincs. Minden nőnek kb. ugyanazok a férfiak tetszenek.

2017. febr. 19. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!