Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis mire fel ez a reakció a csaj részéről?
Figyelt kérdés
Tinderen matcheltem a csajjal, tök jól elbeszélgettünk, majd egyszer csak megkérdezte milyen magas vagyok. Írtam neki hogy 190 cm. Erre a csaj letörölt, nem reagált többet. Két kérdés merült fel bennem.
Először is, az a bántó, bár manapság általános bunkó női viselkedés, miszerint egyszerre letiltanak, nem reagálnak, lesz@rnak... számukra miért jó? Miért nincs bennük felelősségvállalás? Ennyivel nem képesek megtisztelni a másik embert, hogy közlik, nem szeretnének tovább ismerkedni? Dobálnak mint valami húsdarabot. Több lánytól is tapasztaltam hasonlót.
Másodszor pedig, nyilván valami baja volt a magasságommal, no de 190 centivel mi baj van, könyörgök??? :D
2016. jún. 16. 00:13
11/14 anonim válasza:
Kőbunkó volt a nő. Szerencsére én ilyennel nem találkoztam, bár nem is a huszonévesek között kerestem, hanem a 30-40-esek között. Aki hirtelen befejezte, az azért tette mert talált párt, de kérdésre ezt meg is írta. Én is ugyanezt tettem fordítva.
12/14 anonim válasza:
Sokan kamuznak magassággal, súllyal korral stb. Lehet azt hitte te is
13/14 anonim válasza:
#7 magyarul úgy bánnál vele mint egy darab hússal. Te is pont ugyanolyan vagy mint az a csaj, csak te még minket is idegesítesz itt a rinyával.
14/14 anonim válasza:
Ki fene van fent tinderen? Dugóapp a magyar neve. Az is ostoba, aki oda regisztrál. A csaj 160 cm magas volt és 120 kilós, álfényképpel. Millió nőt ismerek a környezetemben, aki ott játszadozik és szívatja a férfiakat. ELTE-n végzett "intelligens" ismerősöm is 120 kilós, soha férfinak még nem kellett, de röhögve meséli, hogy a héten hat randit beszélt meg de egyre sem ment el, csak röhög, hogy milyen lúzerek a férfiak. És nem és nem és nem tudod neki megmagyarázni, hogy azért mert neki szívás az élet a súlya és a beteg agya miatt, azért nem kéne ezt rátolnia az a normálisan közeledő férfiakra. Etikáról, morálról, saját felelősségvállasáról nem lehet nekik beszélni, úgy vannak vele, hogy ha ő nem kell senkinek, akkor dögöljön meg más is. Lelép, letilt, aztán elmegy a cukiba és röhögve betol hat krémest. Nekem elég magas rangban dolgozó BM-es smerősöm játszadozik így a netes társkeresőn. Ronda is, kövér is, egy férfi sem érne hozzá bottal sem, de itt éli ki magát. Hánynom kell az ilyenektől. Kérdező, nem veled volt a bibi, hanem a nő tudta, hogy elküldenéd az anyjába, ha meglátnád. Ezért lépett le, és azért tiltott, hogy kérdéseket ne tegyél fel. Boáf! De tudod mit? Húzd ki magad és menj tovább, neki soha nem lesz férfi az életében, de neked lesz nőd. És végtelenül sajnálom, de mi sem tudjuk kiszűrni magunk közül az ilyen lelki korcsokat, mint ahogy te sem a férfiak közül a vadászgörényeket. Ismered a bányászhimnuszt? "Szerencse fel, szerencse le... " Sok sikert kívánok neked! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!