Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők miért kerülik azokat a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért kerülik azokat a férfiakat, akik nagyon ragaszkodnak anyjukhoz?

Figyelt kérdés

Az anya segítőkész, megbízható és kedves.

Nekik vajon kellemes lenne, ha 30 év múlva a gyermekük megfeledkezne róluk?

2016. jún. 13. 22:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Amikor hetente parszor kontaktolnak plusz mondjuk neha besegit a szuleinek,anyagilag tamogatja oket,neha kozos program,ez mind ok.

De amikor anyos rendezi a kozos eletet es napi szinten jelen van benne,az egy ido utan nyomaszto,problemakat szul egy jol mukodo kapcsolatban is.

A legjobb dolog a valasomban az volt h anyos kikerult a kepbol.Es parvalasztasi szempont volt h a kovetkezo pasinak milyen az anyja h ez meg egyszer ne forduljon elo velem.

2016. jún. 14. 08:42
 12/16 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Mert senki nem akar versenyezni egy anyával. Ilyen esetekben az anyuka meg a fia gyakorlatilag szerelmesek egymásba. Sok esetben az anyuka beleszól a felnőtt fia életébe, döntéseibe, és szinte bármilyen nőt vinne haza, nem tetszene neki. Nincs szükségem egy olyan pasira aki helyett az anyja hozza a döntéseket, és akinek az anyja folyton engem fúr. Akkor szopja le ő a fiát, én meg ott sem vagyok, sok boldogságot bye.
2016. jún. 14. 10:06
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Ezt most komolyan külön meg kell kérdezni? :D

Ki akarna már egy önállótlan, felnőni képtelen, anyapótlékot kereső pasival együtt lenni? Az ilyen pasik általában életképtelenek, nem tudnak egy rántottát se megcsinálni, meg is halnának, ha anyuci (vagy az anyucit pótló feleség) nem gondoskodna róluk.

Ez még úgy is irritáló, ha anyuka egyébként kedves, de ez a fajta anya-gyerek kapcsolat sokszor párosul féltékenységgel, utálatos hozzáállással, ami szintén megnehezíti a dolgokat.

Persze nem kell megfeledkezni a szülőről, felőlem naponta-kétnaponta is telefonálhatnak pár percet, az meg mifelénk alap, hogy ha nincs valami sokkal fontosabb program, akkor segítünk bármelyik családtagnak, így a szülőknek is, de ez teljesen más kategória, mint az, aki nem bújik ki anyuci szoknyája mögül felnőttként se. Olyan pasi soha nem kéne.

2016. jún. 14. 10:28
 14/16 anonim ***** válasza:
Azzal nincs gond, ha jó a szülő-gyerek kapcsolat, de azzal már van, ha felnőttként nem tudsz leválni a szülőről. Én ha szülő lennék, örülnék, ha jó lenne a kapcsolat a felnőtt gyerekemmel, de nem akarnám, hogy önállótlan legyen, aki belém csimpaszkodik még felnőttként is. Én teherként éltem meg gyerek oldalról, hogy a szüleim gátoltak az önállósodásban és még felnőttként is rám akartak telepedni. Nem akarom ugyanezt csinálni, ha majd én szülő leszek.
2016. jún. 14. 10:33
 15/16 anonim ***** válasza:
0%
Ennek a másik fajtája az amikor a nők ránézésre azt mondják egy férfira = "Ez anyuka pici fia" Pedig nem is ismeri. Na ezt utállom.
2016. jún. 14. 15:14
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy nem vagyok állandóan anyám seggében, és nem vele beszélek meg minden hülyeségeket, nem mutattam meg neki minden srácot, aki ismerkedni akart volna velem, még nem felejtem el... Jó a kapcsolatunk, köszi.

Abban viszont biztos vagyok, a barátomnak nem esne jól, hogy ha vele lenne nézeteltérésem, azt is anyámon keresztül intézném, vagy ha annyira önállótlan lennék, hogy mindenben anyámra támaszkodom. Lelkileg, anyagilag, mindenhogy.

Vagy te szeretnél netán egy 5 éves kislánnyal lenni, akinek még nem alakult ki a személyisége, és anyuci szava az első?

Volt olyan kapcsolatom, amikor a srác velem semmit nem bírt megbeszélni, hanem az anyját kérte, hogy közvetítse a dolgokat. Na, egyrészt egy gyávaságra vall, másrészt kibeszélve, becsapva éreztem magam.

20/L

2016. jún. 14. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!