Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fiúnak 25-30 éves koráig nem sok esélye van barátnőt szerezni manapság?
Figyelt kérdés
2016. jún. 13. 13:50
11/24 A kérdező kommentje:
Nincs szar alkatom ez tény....de a média hatása miatt már eltorzultak az igények. Már egy ilyen fiút mint én nem is tekintenek izmosnak a csajok, csak azokat akik heti 5x kondiznak, napi min. fél kg húst esznek, fehérjeporokat vagy tömegnövelőt szednek.
2016. jún. 13. 15:46
12/24 anonim válasza:
"Ki milyen életet kapott. Nekem nem jött össze még, de bármikor bejöhet, olyan, mint a lottó. :D " Kár, hogy nem lottózok. Így kevés esély van bármire is.
13/24 anonim válasza:
Átgondoltam a tágabb baráti társaságomban olyan 35 fiú/ férfi van 25 és 20 között. 90%-uk párkapcsolatban él (ki 6 évesben ki 6 hónapsban, változó), a maradék 5 % nem akar csak szexkapcsolatokat, a maradék másik 5 % -nek meg szupermodell kell :D Szóval ebből kiindulva egyáltalán nem gondolom nehéznek.
14/24 anonim válasza:
Én a pasipocakot csípem.
Amúgy lehetsz akármilyen kigyurt állat, ha itt picsogsz.
Ez lejön a csajoknak. Ha nem vagy magabiztos, nem tudod jelezni egy nőnek, hogy igen, vonzó vagy, kellesz, ha panaszkodsz, vagy épp zavarodban alig beszélsz, mész a levesbe.
Nálam legalábbis.
25N
15/24 anonim válasza:
13 az én ismeretségi körömben is csak a selejt, de elvárásai nagyon komolyak vannak típusnak nincsen senkije. Ez mondjuk százból 4-5. Persze mit várunk a társkeresési problémák kategóriában? Persze, hogy az a pár százaléknyi szerencsétlen sír itt egymás vállát veregetve, aztán kitalálják, hogy férfitöbblet van, meg izé.. Hogyne. Csak azt nem értem, hogy akkor rajtuk kívül 15 éves kortól felfelé hogy a fenébe van a legátlagosabb fiúknak is barátnője?
16/24 anonim válasza:
13. vagyok. A szívemből szóltál 15. hozzászóló, pont ugyanezen gondolkodtam :D
Körbenézek és szinte mindenki kapcsolatban van a környezetemben, itt mégis csak azt hallani, hogy jajj szegény pasiknak lehetetlen nőt szerezniük...pedig nem leszbi kapcsolatokat látok magam körül....
17/24 A kérdező kommentje:
Baráti társaságból kiindulni...
2016. jún. 13. 19:38
18/24 A kérdező kommentje:
Az enyémben pl. 30 fiúból 15nek van kb, de ide beleszámoltam akik csak alkalmi kapcsolatokat keresnek, annyira kelendőek a külsejük miatt.
2016. jún. 13. 19:39
19/24 anonim válasza:
Nyuszi vagy és itt picsogsz. Én is ilyen voltam évekkel ezelőtt, de erőt vettem magamon és szereztem barátnőt azóta is boldogan élünk. Ne foglalkozz másokkal csak magaddal. Ha tetszik egy lány menj oda hozzá, yolo van.
20/24 anonim válasza:
Csak szerencse kell es info, mikor csapsz le egy csajra. Az ismerettsegi koromben csak hajas, mackos pasik vannak es mindnek van baratnoje, pedig meg nehanyan munkanelkuliek is. Valaki bortonben van es ott varja a baratnoje epekedve. Es ettol egyik jo csajok. Ugyhogy ok nagyban elkerulik a konditermet es kirohogik akik oda jarnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!