Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya vagyok, ha a lányok rám se néznek az utcán?
Figyelt kérdés
2016. jún. 13. 11:57
1/5 anonim válasza:
A legtöbb emberre nem néznek rá a lányok az utcán, akár jóképű, akár nem...
2/5 A kérdező kommentje:
Pedig én nem gondolom, hogy olyan ronda lennék, maximum arcra, de az bőven elég. Magas vagyok, széles vállú, sportos, divatosan öltözök...
2016. jún. 13. 12:06
3/5 anonim válasza:
Ha chip-and-dale-ként dolgoznál alkalmanként, biztos megjönne az önbizalmad ;) Itt garantáltan nem csak néznek a csajok ;)
4/5 anonim válasza:
Érdekes mostanában mindenki aki hasonló kérdéseket ír ki magas, széles vállú és izmos, valamint természetesen jóképű is, mégse tud barátnőt szerezni. Vagy lehet, hogy mindet ugyanaz az ember írja ki? Ha igen akkor meg már kezd elég unalmas lenni.
5/5 anonim válasza:
Á, dehogy. Én valóban csúnya vagyok, és amikor végigsétálok a főutcán, látom, hogy a lányok többségére rájön a hányinger, amint meglát :D Ha csak simán rád sem néznek, az inkább átlagos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!