Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen volt a legfurább privát levél, amit itt kaptál?
Nekm egyszer egy csaj küldött egykérdőívet privátban, hogy töltsem ki.
Mondom, ok, segítek, biztos szakdogához kell.
Erre megnyitom.. és kb 25 kérdésből állt, mindegyiknél 4-4 f**asz.. Válasszam ki, hogy melyik tetszik a legjobban!
no comment.
Volt olyan levél, amit nem is értettem, mert olyan borzalmas helyesírással volt megírva... 10 perc után feladtam az értelmezését... szóval valamilyen téren az volt a legfurább.
De ha azokat nézzük, amiket tudtam értelmezni... egy időben, olyan 5 éve kb több kérdésnél is küldött nekem privátot női nevekkel és ilyesmi szöveggel, hogy "Bocs, hogy nem témába illően zavarlak, csak közvéleménykutatást végzek... mennyire szereted a popsiszexet?"... ennek a megfogalmazása bizarr főleg
Meg vannak a szokásosak, akik elküldtek a k...a anyámba meg megátkoztak, amiért ők szüzek még, én meg már nem, és nem vagyok hajlandó velük lefeküdni (olyan is volt közöttük, aki azért volt felháborodva, hogy én vőlegény mellett nem megyek vele el, hogy eloltsam a szüzességét... meg olyan is, aki nagyon akart volna velem, de 2 üzenettel előbb meg leundorító igénytelen libázott, amiért nem szedem le csupaszra a puncimon a szőrt egy másik kérdésre adott válaszom alapján), meg mert sztem nem minden nő k...a
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!