Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted lehetetlen megtalálni a társam? F22
Évek óta gondolkozom azon, hogy mi az oka annak, hogy 4 lányt akiért meghalni tudtam volna "elvesztettem". Próbáltam minden szempontból tökéletes lenni... figyeltem rá, apró ajándékokat készítettem, mindig meg tudtam nevettetni, jól éreztük magunkat a közös programokon... a lényeg az, hogy bármit megtettem amit kívánt, és az esetek többségében ki se kellett mondania mit szeretne, mert valahonnan éreztem. :)
Mindig kerültem a veszekedéseket, és ha jól emlékszem életembe egyszer veszekedtem egy lánnyal de az még régen, matekórán volt :D
Lehet az a hiba, hogy nincs jogsim? (a négy volt barátnőim közül kettő lányzó egy másik motoros fickóval lépett le..) Jah igen... nem vagyok az a vad fajta... nem bulizok... nem cigizek... nem iszok stb.
Akárhogy is nézem feltehetően velem volt a hiba, ha a volt barátnőimnek egy vadabb, egy olyan férfira volt szükségük aki "le se sz*rja őket". Minden esetre, igaz nem szép dolog, de nem egy könnyet ejtettem már a volt barátnők után.
Jelenleg dolgozok, egy olyan munkahelyen, ahol nap, mint nap életeket mentek, bár személyesen nem találkozok az illetőkkel. A munka miatt és az otthoni feladatok miatt, még kevesebb szabadidőm van így kb úgy zajlik az életem, hogy munka > otthon munka > alvás.
Sokat gondolkozok mit ronthattam el, vagy miben kellene más lennem.
Vagy csak itt vasmegyében ilyen nehéz találni valakit aki viszont tud szeretni?
Hát, én pont az ilyenek miatt nem tudnék "meghalni" egy nőért sem, egyszerűen mindig ott van a fejemben, hogy nők, ergo bármikor otthagyhatnak bármilyen indokkal, ezért is védem a szívemet. Nade a kérdésre válaszolva, nem hiszem hogy veled lenne a probléma. A legtöbb nő olyan, hogy az olyanokért álmodozik mint te, de az ilyen férfiakat unalmasnak tartják egy idő után és ott hagyják a legközelebbi tahó vézna nyomorékért. Ha sikerül hozzád illő nőt találni, akkor azt tudom javasolni, hogy ne hagy unalomig fajulni a dolgot, szép dolog a meglepetés ajándék, de nem kell minden héten meglepni mert akkor elvész a varázsa. Azt se hagyd, hogy csak te tegyél a kapcsolatért, mert könnyen kihasználhatnak, ha úgy érzed hogy csak te adsz hozzá, szólj a párodnak, beszéljétek meg, ha nem jön össze akkor meg vess véget, miattuk ne tedd tönkre magad, majd jön olyan, aki megbecsül ;) A jogsi szerintem nem kérdés, bolond aki emiatt nem akarna. Légy vagány, bevállalós, azt szeretik a nők, továbbá céltudatos, magabiztos. Sose hagyd hogy befolyásoljanak. Hidd el, ha ezeket a dolgokat betartod, akkor sokkal macsóbb és férfiasabb leszel mint a helyi gyúrós gyerek apuci luxuskocsijával. Igaz, kevés igazi nő van, de ha egyszer szerencséd van, akkor megtalálod és megfogod az Isten lábát ;) Hajrá (mellesleg én is úgy érzem, mintha Szegeden alig találnék hozzám illő nőt, de sajnos ilyen az élet)
22/F
Végigolvastam amit írtál, de amikor először olvastam azt a szót, hogy élet...
Olyanom nincs, ha volt is magam vettem el. Egyetlen dolog ami maradt a fájdalom.
Matematikus, ágat követve keveset írók, és valamelyik nap ezt írtam a jegyzeteim közé:
"Gyilkos vagyok...
Nem tudtam boldog lenni, ezért megöltem az érzéseim.
Már majdnem végeztem, csak a fájdalom maradt."
Igaz, hogy pont van a végén, de amikor ez járt a fejemben, valamiért nem fejeztem be. Valami még hiányzik. A folytatáson gondolkozok nap mint nap.
Mi a baj az álomvilággal? Barátok\kapcsolatok nélkül, elszigetelve kell egy világ ahol az ember boldog lehet és jól érezheti magát. Nálam ezek a regények. Nálad ez a munka. Ez így ok.
Az alapján amit írtál nem lehetetlen a társ megtalálása de a lánynak akivel majd összejössz önbizalmat\érzelmi biztonságot( és olyan érzelmet amely nem fájdalom) kell neked adnia, (erre nem sokan képesek.Talán ez a probléma) hogy folytatni tudd azt a bizonyos gondolatot pozitívan. Egyedül csak annyit tudsz tenni, hogy kinyitod azokat az ablakokat a világ felé amelyről már lehet hogy elfeledkeztél és beengeded rajt az embereket.
én Szhelyen nem tudok jó ismerkedős helyet.:\ Egyébként majd biztos találsz valakit aki megérdemel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!