Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A srácok miért nem mondják...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A srácok miért nem mondják meg a randi után, ha nem akarnak folytatást?

Figyelt kérdés

Én annyira nem bírom ezt, amikor látszólag minden jól ment, és randi után is beszélünk még, de aztán egyre kevesebbet, meg maguktól nem keresnek... Miért kell hitegetni akkor? Inkább vissza se írjon, vagy mondja meg, hogy legyünk csak haverok...

Miért csináltok ilyet srácok?

2016. jún. 10. 20:59
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Mert az egyáltalán nem könnyű. Én nő vagyok, de engem is lever a víz, órákon keresztül gyötrődöm a billentyűzet fölött, mire sikerül kipréselni magamból egy udvarias "köszönöm az érdeklődésedet, de úgy érzem, nem illünk össze" típusú levelet. De mindenkit megnyugtatok, azért meg szoktam tenni.
2016. jún. 10. 21:44
 12/12 anonim válasza:

érdekes én is megszoktam mondani a srácnak h bocsi de ez nem fog működni

velem ezt nem régiben is eljátszotta egy srác, de már régebben is volt rá példa...úgy hogy lehet mutogatni egymásra, de ez baromira személyiség függő, ki menniyre tökös avagy korrekt

2016. jún. 12. 00:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!