Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szoktatok ráírni fiúkra a társkeresőn?
Én most épp badoo-n vagyok fent. Csak azokra tudok ráírni, akik nem korlátozták be a profiljukat, hogy csak igazolt státusszal lehessen nekik írni. Mivel nekem nincs olyan eszközöm, amivel igazolt státuszt tudok szerezni, fizetni meg nem fogok, hogy ezt a hiányosságot megkerüljem/pótoljam, így a legtöbb emberre, aki szimpatikus, nem tudok ráírni, csak válaszolni tudok, ha ők írnak nekem.
Eddig egy emberre írtam rá, akinek a parókás fotóját kitárgyaltuk, hogy úgy született, hogy fogadtak a nővérével. :-) Azt nem akarta elárulni, hogy miben.
7, nem is ismersz, honnan tudod ilyen jól, hogy milyen vagyok?:D a kérdésre válaszoltam, nem hozzád szóltam.
Ez a kommented mindent elárul rólad. Egy kisebbségi komplexusos kis buzeráns lehetsz.
"alapján, de soha nem mertem még írni, mert hogy akkor biztos könnyűvérűnek vagy teljesen kétségbeesettnek gondolnának. "
Mindig jókat mosolygok azon, hogy a nôk mi minden ürügyet ki nem találnak arra, hogy miért ne tegyenek semmit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!