Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincsenek rendes, normális rocker/metalos stílusú hímneműek?
Ha helyesnek, kedvesnek, normálisnak, ép gondolkodásúnak tűnik, kiderül róla, hogy egy tapló.
Van két ilyen stílusú társkereső/barátkozó oldal, ahol rengeteg a szélhámos. Aki olvassa ezt és esetleg fent van, attól pluszba kérdezem, hogy ez miért jó nektek? Húzni a lányok agyát, utána meg pattintani őket. Nyilván vannak ellenérvek is..csak én olyannal nem találkoztam.
Most komolyan, ezekre az oldalakra 99%-ban deficites férfiak regisztrálnak?
Nem igazán értem, akkor most olyan srác jönne be aki igazából átlagosan öltözködik, de a rock zenét szereti?
Jól mondom?
Én például imádom a rock zenét(mást nem is hallgatok), kinézetre viszont ez nem látható. Nincsenek ilyen zenekaros pólóim, fém kiegészítőjeim, tetkóim, piercingjeim.
Sőtt még koncerten sem jártam, pedig jó lenne egyszer.
Viszont a punkrock is nagyon bejön ami már nem átlagos szerintem. Mégsem viselkedem úgy, nézek ki úgy mint a punkok. Csak a zenéjük jön be de nagyon. Gondolkodásommal sincs semmi baj szerintem, lányok agyát sem húzom, messze áll tőlem az ilyen viselkedés. Mások azt mondják rólam kedves vagyok, emberséges vagyok, csak valahogy a punk zene nem illik a képbe :)
Ja és egy pár ilyen srácot ismerek még rajtam kívül akinek a külseje alapján nem mondod meg hogy rocker.
Szóval nem, nem minden ilyen pasi deficites :)
Én személy szerint bírom a Rock-Metál zenét.Úgy is öltözködök,csak én már 28 évesen lehet kicsit öreg lennék hozzád. :) (Bár nem írtad hány éves vagy.)
Nekem régebben egyébként jött össze komoly kapcsolat málha.hu-ról is,ami pár évig tartott.Tehát én részben pozitívan állok a társkereső oldalakhoz is.Élőben is szoktam ismerkedni,ha olyan a helyzet,de meló mellett ritkán járok bulizni nagy tömegű helyekre-tömegrendezvényekre.
Meg mostanában nem is nagyon udvarolok senkinek,mert nincs is olyan,aki megfogott volna.
(Ezért vagyok már kb 2 éve szingli agglegény.)
Meg ugye főleg barátaimnál szokott házi buli lenni,ahol főleg azok vannak ott akiket 15 éve ismerek. :D
Viszont te szerintem rossz emberekkel beszéltél eddig,vagy túl fiatalokkal és szélhámosokkal...azért nem jött össze neked kapcsolat.
Majd megtalálod az igazit,csak legyen önbizalmad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!