Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek is úgy válogat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is úgy válogat néhány sok nő, Mint a nácizmus idején ahogy a zsidókat lenézték, kerülték?

Figyelt kérdés
Erre tudnám hasonlitani a szitut, h meglátják hogy nem olyan az ember, akkor kerülik, még külön szabály rendszerük is van rá hogy kit nézzenek levegőnek. A zsidóknál is ez volt, csak nekik még külön jelzést is kellett viselni, de ha az utcán meglátták, már kerülték a távolságot.
2016. jún. 8. 16:27
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
5%
Utolsó, nemcsak a legjobb képű pasikkal kellene ismerkedned, mert ők megtehetik, hogy külső alapján is válogatnak.
2016. jún. 8. 18:20
 12/18 anonim ***** válasza:
Nem
2016. jún. 8. 18:20
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

SENKI nem fog összejönni olyannal, aki külsőre NEM tetszik neki.

Nem kell ezen picsogni már minden áldott nap.

A nők is válogatnak és a pasik is.

Egy modell külsejű ember igencsak kevés valószínűséggel választ párjának egy elhízott, zsíros hajú, ragyás arcú rondaságot. Mert NEM tetszik neki. Hiába jó fej, meg aranyos, meg kedves meg bla-bla.

Ejmár.

2016. jún. 8. 18:24
 14/18 anonim ***** válasza:
94%
11. tök átlagos pasikkal ismerkedtem, olyanokkal akik nekem tetszettek. Már évek óta nem ismerkedem egyébként, nincs miért.
2016. jún. 8. 18:26
 15/18 anonim ***** válasza:

Na, mert ti pasik aztán válogatás nélkül mindenféle nőnek esélyt adtok, mi? :-)

https://www.youtube.com/watch?v=icpJ0fTDzEg

2016. jún. 8. 19:01
 16/18 anonim ***** válasza:
0%
#15 Ha nem is mindenféle nőnek, de a korban hozzám illő nők 99%-ának igen. Már ha létezne olyan, aki nekem esélyt adna.
2016. jún. 8. 19:10
 17/18 anonim ***** válasza:
15%
Esélyt? Soha nem voltam olyan helyzetben hogy esélyt kellett volna adnom egy nőnek. Mivel mindegyik levegőnek néz, egyszerűen nem vesznek tudomást a létezésemről, vagy pedig undorodva, esetleg gúnyosan elfordulnak tőlem. Szóval így elég nehéz lenne "válogatnom", meg esélyt adnom.
2016. jún. 8. 19:10
 18/18 anonim ***** válasza:
Azt valaki körül tudja írni milyen a gúnyos arckifejezés? Hogy lehet gúnyosan elfordulni? Az undort még akár értem is de gúnyt még ember arcán nem láttam az tuti. Amúgy az arckifejezéséről nem tehet az ember az többnyire ösztönös.
2016. jún. 9. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!