Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyon gyakran álmodom az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gyakran álmodom az exemmel. Mit tudok ezzel kezdeni?

Figyelt kérdés

Volt egy 1-2 éves viharos párkapcsolatom. Első szerelem volt mindkettőnknek. Sok veszekedés volt, többször is elhagyott, majd a végén végleg. Amikor együtt voltunk, akkor boldogok voltunk. Már több mint egy éve, hogy szakítottunk és kb fél éve teljesen megszakadt köztünk a kapcsolat.

Nekem gyakran vannak iránta felkavaró érzéseim nappal is. Nagyon szerettem, bármilyen rossz tulajdonságai is voltak. Akartam, hogy megváltozzon, de ő már más dolgokat akart. Elég mélynek éreztem a kapcsolatunkat és ő is, amikor még együtt voltunk. De a végére teljesen megváltozott emberileg, kb lenézett engem. Én azt éreztem, hogy a kapcsolatunk kicsit egyoldalú volt. Ő nehéz helyzetben volt akkoriban, én meg szívesen támogattam érzelmileg. Sokat foglalkoztam vele, próbáltam gondoskodni róla. Bár ezt ő lehet nem így élte meg, illetve ha így is érezte valamikor, akkor most már nem ezt mondaná. Ahogy rendeződtek a körülményei, úgy egyre inkább távolodott tőlem. Egyre kevésbé akart megérteni és elfogadni. Az értékrendünk a kapcsolatunk elején megegyezett. A végére mintha az övé megváltozott volna.

A problémám az, hogy nagyon felkavar érzelmileg most is. Már nem látom, nem tudok róla semmit. Régebb is felkavart, ha megláttam vagy megtudtam róla valamit. Nagyon közel állt hozzám, legjobb barátok is voltunk, amikor együtt voltunk. Most hogy már nem is látom, semmi sincs köztünk, gyakran álmodom vele. Van hogy egymásután többször is. A szakításai után általában ki akart békülni. Kivéve az utolsó szakítását. De azután is fent akarta még tartani a barátságot, csak ez nekem már nagyon rossz volt. Nem tudtam kedves és barátságos lenni valakivel, akit annyira szeretek, de közben ő meg elhagyott. Eléggé frusztrált ez az egész régebb is és most is. Van amikor kicsit alábbhagy, de később visszatérnek az érzések.

Mit tudok ezzel kezdeni?

2016. jún. 7. 07:30
 1/3 anonim ***** válasza:

Akkor biztos nincs másik kapcsolatod azóta, tudod, kutyaharapást szőrével...amíg nem is találsz, nem is fogod elfelejteni.

Egy bárkapcsolat legtöbbször az ember fene nagy büszkeségéről, önérzetéről szól, kérdés, mi fontosabb, ki a nyertes a végén, vagy hogy együtt maradtok-e.

A vesztes meg mindig az, aki emelt fővel távozik egy kapcsolatból végül...:(

2016. jún. 7. 07:46
 2/3 A kérdező kommentje:
Akkor most ő a nyertes, mert emelt fővel távozott és túltette magát rajtam?
2016. jún. 7. 07:47
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha neki is van mar valakije jobb lenne,ha megprobalnal tovabblepni te is.Biztos azert is almodsz vele,mert sokat gondolsz ra.Ha tobbszor is megprobaltatok es nem sikerult,akkor az egy biztos jel,hogy nem vagytok egymashozvalok.
2016. jún. 10. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!