Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik az elvárásaik a legcsinosabb 10/10-es,10/9-es lányoknak? Nehéz megfelelni neki? Tényleg az ilyen nőket meg se merik környékezni?
Maximális respect a négyes hölgynek! Bárcsak minden holgy igy gondolkodna!
Ez csak egy mese, minél vonzóbb egy no annál tobb lehetősége van. Minél tobb lehetőséged van, annál inkabb valogatosabbak leszel. Ha a lany nem az a Facebook-pózolás tinderella, akkor valamivel kevesebben. Mivel az ismerkedés szinte teljesen attolodott digitális felületre. De meg akkor is lesznek olyanok, mint a focis kettes válaszoló. Egy próbát megér, mert sose lehet tudni.
Amugy a hölgynek abban is igazat adok minél, intelligensebb, annál kevésbbé megy külsőlegekre. Hidd el egy szep nőnél rengeteg bunkó melós/részeg beprobalkozik. Értékelik azt, ha valaki normalis. Van egy normalis állása, el tudnak beszlgetni, hasonlo a humoruk stb.
Ez a lista is jó nagy hülyeség, mert nálam egyáltalán nem ez a sorrend.
Ez a skála amit belinkelt valaki totál hülyeség, vannak olyanok akik nem az alsóbb szinten lennének, ha ki lennének festve és a 9-es skálánál meg lentebb lennének, ha nem lennének kifestve...
Meg ez a pontozósdi is hülyeség, mindenki máshogy látja.
12-13:
Nem gondolom így. Ezt a listát nem 1 ember csinálta, hanem egy internetes fórumon többezer férfi szavazata alapján készült és ezért is az ÁTLAGRÓL SZÓL.
Ne mondjátok már, hogy nektek van 6-os, akit egy 9-es helyébe raknátok. EZ A LISTA CSAK A KÜLSŐSÉGEKRŐL SZÓL. És ezekben igenis lehet listát felállítani.
Ahogy a törpe, hájas, csúnya dagadék nem lesz 9-es, úgy a vonzó alkatú, szép arcú nő sem lesz 2-es rajta.
Nem látja mindenki máshogy, mert kiba-.szott sok tanulmány van arról (még liberális és feminista oldalakon is írnak ezekről), hogy A SZÉPSÉG NEM RELATÍV és a legeslegtöbb ember ugyanazt találja szépnek mint amit nem szépnek a másik emberen külsőre. Nekem is van jó néhány csaj, akit a listán eggyel fentebb-lentebb tennék, de alapvetően elfogadhatónak tartom.
14-es, te aztán nagyon belemásztál és látom kötögetsz másokba, ha valami nem a te véleményeddel egyenlő.
Majd én eldöntöm saját magamnak, hogy kit hova raknék, jó?
Nem azt mondtam, hogy a 6-osból felraknék valakit a 9-esbe, (de egyébként a 6-osból az utolsó előtti pl. nem tudom mit keres ott, inkább 7-esbe vagy 8-asba raknám, mindegy)
csak szerintem ez a skála nem mindenki számára reális.
Az egyik alatti vagy fölötti kategóriákból van akit feljebb vagy lejjebb lehetne rakni, nem azt írtam, hogy nagyon távoli kategóriákból cserélnék ki egyeseket!
Így már felfogtad?
Pl. a 9-esnél a legfelső nem tudom miért 9, hörcsögpofája van, a helyére inkább a 8-asból raknám az elsőt.
Na az tényleg szép, arányos, nőies arc.
16-17:
Nagyon helyesen mondjátok! Nekem is van akit 1-gyel fentebb vagy lentebb raknék. DE PONT ERRŐL SZÓL AZ ÁTLAG! Tehát, hogy nem csak a te véleményed számít pl egy közvélemény kutatás elkészítésekor, hanem még ezer másik emberé és az övéké is (a tiéddel együtt) átlagolva. Ez az átlag. Nem a tiéd, nem a tiéd és nem az enyém. Hanem az átlag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!