Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszul vagyok bekötve vagy miért vonzanak az extrém kövér pasik vékony sportos nő létemre?
Figyelt kérdés
164 cm vagyok és 57 kg Kézilabdázok sportolok. Valamiért ennek ellenére az extrém kövér nem macis pasik jönnek be. 100 kg feletti.
Akivel most is ismerkedek az is 130 kg nagy pocak stb. Valahogy olyan jó ilyen puha nagydarab férfihez odabújni. Ismerősök mind azt mondják nem vagyok normális hogy ilyen pasik jönnek be.
2016. jún. 5. 17:22
11/14 anonim válasza:
Hát elég fura, de szerintem aranyos
12/14 anonim válasza:
Van ennek valami neve (mint mondjuk a gerontofília, az öregekhez vonzódás), mikor valaki az extrém-túlsúlyos emberekhez vonzódik, de most nem jut eszembe. Keress rá a gugliban. Egyébként meglepően sok ilyen ember van csak nem hirdetik. Egyébként nem gond ez, így működik az agyad, ezt dobta a gép. Ez nem törvénytelen, mint mondjuk a pedofília, ők megszívták.
13/14 anonim válasza:
12 az extrém kövérek, akik nem tudnak mozogni, azok halál komolyan bejönnek beteg embereknek, akik azt élvezik, hogy a másik kiszolgáltatott, hogy semmit sem tud nélküle csinálni, mindenben tőle függ és takarítgatja a bepállot hurkáit, széthajtogatja őket, hogy fürdetni tudja és közben csak eteti és eteti, hogy megmaradjon olyannak, sőt egyre olyanabb legyen...
14/14 anonim válasza:
Ismerősökre ne hallgass. Ha boldog vagy így, ugyan mit számít a véleményük?
(Bárcsak én is találnék egy ilyen lányt... Irigylem a srácot. :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!