Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy nő úgy is lehet szexi, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nő úgy is lehet szexi, ha nem annyira vékony?

Figyelt kérdés
2016. jún. 4. 22:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
8%
Attól függ. Egy 150 kg elhízott zsíros nő már senki számára nem lesz szexi.
2016. jún. 4. 22:30
 2/13 anonim ***** válasza:
36%

Annyira...

Annyira nem kell vékonynak lenni, de ez relatív.

3/13 anonim ***** válasza:
91%
persze! nekem jobban bejönnek a kicsit husisabb-izmosabb csajok, persze nem az elhízottak!
 4/13 A kérdező kommentje:
A testtömegindexem teljesen rendben van.
2016. jún. 4. 22:32
 5/13 anonim ***** válasza:
Hogyne lehetne. Sok csini lányt láttam már, akik egyáltalán nem voltak gebe modellalkatok, sőt, kifejezetten jól állt nekik az optimálishoz képest plusz 10-15 kiló felesleg.
2016. jún. 4. 22:39
 6/13 A kérdező kommentje:

Ilyesmi alkatra gondolok.

[link]

2016. jún. 4. 22:46
 7/13 anonim ***** válasza:
Hát a combja lehetne vékonyabb, de jól néz ki így is.
2016. jún. 4. 22:47
 8/13 anonim ***** válasza:
Persze hogy lehet, bár ez azért alkat függő is. Én úgy fél éve kb 80 kiló körül voltam (165 centivel) akkor ismertem meg a párom aki állítása szerint nem rajong a testesebb lányokért. Már akkor is mondta hogy milyen szexi vagyok, de alapvetően nekem homokóra alkatom van kerek popsi széles csípő és meg vagyok áldva kebelben is. Most 63 kiló vagyok így sem vagyok csontkollekció de én is szexinek érzem magam így :)
2016. jún. 4. 22:49
 9/13 anonim ***** válasza:
29%

Még mielőtt mindenki elkezdené fényezni, hogy igen lehet szexi, azzal azért remélem mindenki tisztában van, hogy

a felesleg egészségtelen életmódra vall. Lehetsz te szexi plusz kilókkal, de egészséged szempontjából egyáltalán nem.

Nem kellenek a kifogások, hogy csak a kutyák szeretne a csontokkal játszani, meg az ilyen baromságok, amit tuti, hogy az olyan testesebb hölgyek találtak ki, akik lusták lefogyni és tenni az egészségükért és csak azt várják, hogy a párjuk így fogadja el őket, ahogy vannak.

Bizonyos mennyiség fölött a plusz kilóknak már egészségkárosító hatásai vannak.

De ha veled kérdező minden rendben van, akkor oké. :)

2016. jún. 4. 22:54
 10/13 anonim ***** válasza:
54%

Találd már ki, hogy nem annyira vékony, vagy duci.

A hülyeség nem szexi, csak szólok.

2016. jún. 4. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!