Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha már majdnem egy éve nem volt senkim?

Nem vagyok ronda, de évente ketten, ha leszólítanak/bepróbálkoznak. Még sosem volt rendes kapcsolatom, csak tinikoromban egy 1 hónapig tartó.
Nem lehetsz olyan ronda, ha már volt barátod. :)

Ha már ilyen nyílt kártyákkal játszunk, én 22 múltam, és egy egyhónapos kapcsolatnál még nem volt több nekem, és az is már vagy két éve volt... Az élet sajnos ilyen.
Küldj egy privát képet magadról, és mint külső szemlélő megmondom az őszintét, hogy ronda vagy vagy sem.

Én is tavaly óta szingli vagyok. Pont július elején szakítottunk.. :D
Ha 25 évesen, nő létemre, ezért gáz vagyok, akkor elég szomorúnak tartom, hogy ez, az értékrend...
Ha valaki, emiatt beszól, nem kell vele foglalkozni.
Engem mondjuk jobban zavarna, az, hogy azóta nincs szexuális életem.. (ami tényleg zavar,mert egyéjszakásoknak nem vagyok híve, sem szexkapcsolatnak), főleg egy 3 éves kapcsolat után.
Szóval kedves kérdező, fel a fejjel^^
Majd jut nekünk is valaki.. Illetve ajánlom, hogy foglalkozz a hobbiddal. Én pl. animés vagyok és nem sokára lesz egy randim, egy animét szerető sráccal. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!