Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Gáz, ha már majdnem egy éve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, ha már majdnem egy éve nem volt senkim?

Figyelt kérdés
A volt barátom tavaly júliusban szakitott velem (A névnapomon..), azóta nem volt senkim. De nem hogy nem jártam senkivel, még csak nem is próbálkoztak be. Más lányok ahogy kiteszik a lábukat otthonról, bepróbálkozik valaki náluk, engem meg senki nem vesz észre...Lehet, hogy ronda vagyok? Ez ciki szerintetek?
2016. jún. 4. 16:07
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
74%
Lehet, hogy ronda vagy. Elég releváns válasz a megadott információk alapján?
2016. jún. 4. 16:10
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen, lehet hogy ronda vagy. Leszűrtem a 3 sorból amin oly szépen taglaltál minden fontos információt.
2016. jún. 4. 16:11
 3/14 anonim ***** válasza:
69%
nekem meg 6 éve. mégse rinyálok emiatt.
2016. jún. 4. 16:12
 4/14 anonim ***** válasza:
Nem ciki. sok hozzád hasonló férfi van akik örülnének egy ilyen lány társaságának.
2016. jún. 4. 16:13
 5/14 anonim ***** válasza:

Nem vagyok ronda, de évente ketten, ha leszólítanak/bepróbálkoznak. Még sosem volt rendes kapcsolatom, csak tinikoromban egy 1 hónapig tartó.

Nem lehetsz olyan ronda, ha már volt barátod. :)

2016. jún. 4. 16:14
 6/14 anonim ***** válasza:
Gáz, hogy 20 múltam és még sosem volt barátnőm? az
2016. jún. 4. 17:02
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha már ilyen nyílt kártyákkal játszunk, én 22 múltam, és egy egyhónapos kapcsolatnál még nem volt több nekem, és az is már vagy két éve volt... Az élet sajnos ilyen.

Küldj egy privát képet magadról, és mint külső szemlélő megmondom az őszintét, hogy ronda vagy vagy sem.

2016. jún. 4. 18:04
 8/14 anonim ***** válasza:
Itt a nyár!Koncertek,strand, kirándulások...sok sikert! Csak ne görcsölj rá.
2016. jún. 4. 18:56
 9/14 anonim ***** válasza:
nem gáz
2016. jún. 4. 19:25
 10/14 anonim ***** válasza:

Én is tavaly óta szingli vagyok. Pont július elején szakítottunk.. :D

Ha 25 évesen, nő létemre, ezért gáz vagyok, akkor elég szomorúnak tartom, hogy ez, az értékrend...

Ha valaki, emiatt beszól, nem kell vele foglalkozni.

Engem mondjuk jobban zavarna, az, hogy azóta nincs szexuális életem.. (ami tényleg zavar,mert egyéjszakásoknak nem vagyok híve, sem szexkapcsolatnak), főleg egy 3 éves kapcsolat után.

Szóval kedves kérdező, fel a fejjel^^

Majd jut nekünk is valaki.. Illetve ajánlom, hogy foglalkozz a hobbiddal. Én pl. animés vagyok és nem sokára lesz egy randim, egy animét szerető sráccal. :)

2016. jún. 4. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!