Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetnék tökéletes én is a férfiak szemében?
Próbáljuk meg pontosítani, hogy mire is vágysz...
Párt szeretnél? Ismerősöket? Mert abból amit eddig írtál úgy tűnik, hogy az egó polírozó, mindenki által hype-olt, like-olt szerep ami hiányzik Neked, akkor viszont szerintem a tini kapcsolatok rovatban több tanácsot fogsz kapni, hogy hogyan válhatsz ilyen igazi fb, twitter, meg ki tudja mi minden celebbé...
Azt ugye tudod, hogy a pártaláláshoz nem kell 1.000.000 like minden fotó alá.
Nekem például az ismeretségi körben van pár ilyen lány, akiket mindig mindenki like-ol, dicsér, a valóságban pedig senkinek nem kellenek, egyszerűen egyfajta játszma az egész.
A pártaláláshoz az kell, hogy kicsit kimozdulj otthonról (tudom nehéz ha nem vagy társasági ember, én sem vagyok az, így nem a levegőbe beszélek), hogy lehetőséget adj férfiaknak, hogy megismerjenek.
A legfontosabb pedig az lenne, hogy a saját értékeiddel helyregyere, a "belsőm egy nulla" jó szöveg olyan 13-16 éves korban, 25 éves felnőtt nő azért rendelkezzen már egészséges énképpel, ami persze abból áll, hogy tudja vannak előnyös és kevésbé előnyös tulajdonságai.
ismerem az érzést.
bármennyire is nehéz, próbálj meg arra koncentrálni, te milyennek akarod látni magad (és tegyél is érte). ez évek munkája. lassú és nehéz, de működik.
egy életen át megfelelni, alkalmazkodni, és arra figyelni, eléred-e a kívánt hatást, roppant fárasztó. és nincs semmiféle garancia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!