Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehetnék tökéletes én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetnék tökéletes én is a férfiak szemében?

Figyelt kérdés
Egyáltalán nincs önbizalmam. Soha nem vagyok magammal elégedett. Mind belsőleg és külsőleg sem. 25 éves vagyok. 169 cm vagyok és 54 kg. Nincs festve a hajam sem, nincs műszempillám, műkörmöm, még festeni se nagyon festem magam, csak a szemöldökömet szoktam kifesteni. A füleim is kiállóak. A bőröm fehér, nem szép kreol színű, ami valóban szép. Belsőleg pedig szintén egy nagy nulla vagyok, semmit nem értem el az életben. Kissé antiszociális is vagyok, utálok sok ember közé menni. Csendes és visszahúzódó is vagyok. Nem tudom hogyan tetszhetnék másoknak, hogyan lehetnék megelégedve magammal. Vagy változtatnom kellene magamon?
2016. jún. 4. 12:48
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Én úgy vettem észre hogy akinek sok lájk van egy képe alatt, meg odaírják neki hogy szép, az valóban népszerű és szép lehet több ember szemében is.
2016. jún. 4. 14:14
 12/20 anonim ***** válasza:
nem tudom, felnőtt férfiként ha tetszik egy nő, akkor elhívom kávézni, moziba, kirándulni, koncertre, megcsókolom, etc... de tuti nem likeolgatom, meg írogatom a képe alá, hogy "de szép"... ez a nyálcsorgató looserek szokása, de ha neked ez kell...
2016. jún. 4. 14:17
 13/20 A kérdező kommentje:
Nem érdekel, de az ilyen csajokra élőben is jobban buknak mint rám.
2016. jún. 4. 14:20
 14/20 anonim ***** válasza:
Drága! Annyi hazugság van ezen a közösségi oldalon!!! Néha nőtársaim annyi retust nyomnak, hogy az anyjuk se ismerné meg őket!
2016. jún. 4. 14:36
 15/20 anonim ***** válasza:

Próbáljuk meg pontosítani, hogy mire is vágysz...

Párt szeretnél? Ismerősöket? Mert abból amit eddig írtál úgy tűnik, hogy az egó polírozó, mindenki által hype-olt, like-olt szerep ami hiányzik Neked, akkor viszont szerintem a tini kapcsolatok rovatban több tanácsot fogsz kapni, hogy hogyan válhatsz ilyen igazi fb, twitter, meg ki tudja mi minden celebbé...

2016. jún. 4. 14:49
 16/20 A kérdező kommentje:
Párt szeretnék, tehát emiatt szeretnék másoknak is tetszeni, mivel csak így lehet valakim.
2016. jún. 4. 14:58
 17/20 anonim ***** válasza:

Azt ugye tudod, hogy a pártaláláshoz nem kell 1.000.000 like minden fotó alá.

Nekem például az ismeretségi körben van pár ilyen lány, akiket mindig mindenki like-ol, dicsér, a valóságban pedig senkinek nem kellenek, egyszerűen egyfajta játszma az egész.

A pártaláláshoz az kell, hogy kicsit kimozdulj otthonról (tudom nehéz ha nem vagy társasági ember, én sem vagyok az, így nem a levegőbe beszélek), hogy lehetőséget adj férfiaknak, hogy megismerjenek.

A legfontosabb pedig az lenne, hogy a saját értékeiddel helyregyere, a "belsőm egy nulla" jó szöveg olyan 13-16 éves korban, 25 éves felnőtt nő azért rendelkezzen már egészséges énképpel, ami persze abból áll, hogy tudja vannak előnyös és kevésbé előnyös tulajdonságai.

2016. jún. 4. 15:02
 18/20 anonim ***** válasza:

ismerem az érzést.

bármennyire is nehéz, próbálj meg arra koncentrálni, te milyennek akarod látni magad (és tegyél is érte). ez évek munkája. lassú és nehéz, de működik.

egy életen át megfelelni, alkalmazkodni, és arra figyelni, eléred-e a kívánt hatást, roppant fárasztó. és nincs semmiféle garancia.

2016. jún. 4. 15:09
 19/20 anonim ***** válasza:
Hát nekem egy ilyen magát természetesnek megtartó, fehér bőrű, középmagas, vékony lány igazi telitalálat, és biztos vagyok benne, hogy rajtam kívül még egy hatalmas rakás férfinak az. Szerintem inkább belsőleg kéne rendbe tenni téged, ahogy ezt a fészbukos kur vás lájkolgatós dolgot mint az elfogadott nőiesség párhuzamot olvasom. Neked egészséges én- és világképre van szükséged, kimozdulásra, önbizalomra, valami sport, hobbi, tánc, stb tevékenységre, és egy jó baráti társaságra. Kezd azzal, hogy kimozdulsz otthonról.
2016. jún. 4. 18:31
 20/20 anonim ***** válasza:
Kérdező drága igyis aranyat érsz,drága kincs vagy. tökéletes vagy.nekem vonzo adataid leirásod. 21/F
2016. jún. 4. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!