Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az ilyen és hozzá hasonló nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyen és hozzá hasonló nők lehet tényleg nem fogják megtalálni a párjukat?

Figyelt kérdés
Van egy 41 éves nő ismerősöm, állandóan keresi a párját, szinte az összes társkeresőn fent van, de semmi, rövidebb kapcsolatai voltak. Eléggé válogat, nagyok az igényei. Viszont nagyon szeretne már gyereket és teljesen kétségbe van már esve.
2016. jún. 3. 09:31
 1/3 anonim ***** válasza:
81%

Egyrészt a férfiak "szagról" azonnal megérzik, ha valaki pánikol és azonnal férjet akar, na meg gyereket. Gyorsan menekülőre fogják.

Másrészt tapasztalatom szerint a nagyon válogatósak ritkán néznek tükörbe, legalábbis önmaguk hibáit valahogy nem veszik észre. Tökéletesnek hiszik magukat és olyan magasra állítják a lécet, amit lehetetlen átugorni és idő után meg aztán nem is akarja senki.

A nagy akarás soha nem vezet jóra, csak lazán és akkor egyszer csak szembejön veled a valódi társad.

2016. jún. 3. 09:42
 2/3 anonim ***** válasza:

Az emberek ösztönösen menekülnek attól, aki gyorsan meg akar állapodni. Én is, pedig én nő vagyok és hosszú távon gondolkodom, de nem akarok mindent azonnal. Lehet, hogy ezen kellene csiszolnia.

Az, hogy válogat, önmagában még nem probléma, ezek az igények lehet, hogy teljesen reálisak hozzá mérve, csak kevés ember passzol hozzá, és úgy nehezebb rátalálni a megfelelőre, nem megfelelővel összejönni meg nincs értelme. Ha irreálisak a szempontjai, az is lehet, de akkor meg dolgoznia kell magán. Kérdés, hogy te mennyire ismered őt jól külső szemlélőként. Engem is ismertek félre ismerősök, rokonok, akik úgy gondolták, hogy ismernek, de valójában soha nem voltak igazán kíváncsiak rám, csak alkottak rólam egy képet a képzeletükben, milyennek akarnak látni/formálni.

2016. jún. 3. 09:50
 3/3 anonim ***** válasza:
31%
a válogatása miatt szív.
2016. jún. 3. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!