Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért keresnek egyre többen álbarátnőt, igazit ennyire nehéz találni, akkor álbarátnőt hol találnak?
azt fizetik, vagy egy lány barátot felkérnek...
23F
Ez gondolom úgy működik, hogy pl. szexkapcsolatra nőt találni szinte lehetetlen, de ku.rva minden utcában akad, aki jó pénzért bármit...
Most ha van egy ilyen kur.va, akkor még örül is, hogy nem egy se.ggből-szájba lenne a kuncsaft kívánsága, csak elég mellette vigyorogni, hogy "jajj de szeretlek cunibogár!".
Hja, és szerintem nem egyre többen keresnek, csak egy nyomorék, aki egyre többször írja ki a kérdést.
:)
Titkolózó melegeknek én szívesen leszek az álbarátnője alkalmakra.
Elkísérem esküvőre vagy céges buliba, ilyesmi.
34 éves budapesti nő vagyok
Gondolkodom, hogy belevágok én is a bizniszbe. :)
N
Az álbarátnő egy szolgáltatás. Általában pénzért játsszák el a nők a barátnő szerepét. (Vagy egy ismerősük teszi meg ezt szívességből) Mert valamiért egy adott rendezvényen vagy valamilyen szituációban nem szeretnének egyedül mutatkozni.
Na most ahhoz nem kell IQ bajnoknak lenni hogy valaki felfogja, hogy egy nő által nyújtott szolgáltatásnak és a szerelemnek mégis mi a f...sz köze van egymáshoz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!