Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha állítólag a minimum átlagos nőknél is sorban állnak a pasik, viszont irántam senki nem érdeklődik (ergo ezek szerint még ezt a szintet sem ütöm meg), akkor mitől lenne önbizalmam, hogy én kezdeményezzek?
Átlagos nő vagyok. És utánam is kapkodnának a pasik.... ha szeretném. De nem akarom, mert csak gyors numerára lennék jó nekik. Kisvárosiként helyben nem nagyon ismerkedhetek, a nagyobb városok meg messze vannak. Így ha tetszem egy fiúnak akkor is előbb-utóbb beleun az utazgatósdiba, szóval a gondolkodásmód inkább az, hogy meghúzom a csajt, aztán dobom.
És rengeteg a "jó pasi", akinek tetszem! Dehát ugye... Ők mindenkit megkaphatnak, és a végén róluk is kiderül, h ők is csak azt akarják. De még az átlag alattiak is, akikre azt mondom, h "jó, elmegyek vele randizni, lássuk milyen a személyisége".
Előző vagyok, és véletlenül elküldtem hamarabb. Az maradt le, h igen, sorban állnak a pasik. Egy numeráért, és azt bármelyiktől bármikor megkaphatnám. De!!! Mint barátnőért nem állnak sorba.
Szóval ezt csak a gyk-s pasik mondják, a való élet nem ilyen, h a nő csak válogat a magas pódiumról a napi 20-30-40 pasi közül, "mert megteheti".
Akkor miért van az, hogy facebook-on a minden testi adottságukat profilképeiken hangsúlyozó, kikent arcú lányok 200-300 lájkot is kapnak az ismerőseiktől, és főleg férfiaktól, míg egy szerényebb profilkép, mely egy sminktelen arcot mutat, és a kép nem hívja fel a bájaira az emberek figyelmét, az maximum 40-t, és azt is általában rokonoktól, legjobb barátoktól?
Egyértelműen népszerűbbek az interneten, és élőben is az ilyen magukat mutogató, nagyszájú lányok, mindenki rájuk nyomul, míg az egyszerűbbeket nem veszik észre még a kevésbé vonzó férfiak sem.
Mindkét félnek van elgondolkozni valója szerintem...
#11-12
Egyet értek veled abban a tekintetben, hogy rengeteg férfinak csak egy rövid menetre kellenek a nők, azonban 2 dolgot mégsem értek ezek után (pontosabban értem, csak torzult az egész világkép):
1. Miért rúg ki valakit egy barátnő 3-5 év után, mert megunta, másra vágyik, "ha 30 lennék hozzád mennék, de most még kell valami más". Persze miután voltak a srác által fizetett nyaraláson.
2. Rengeteg nő akkor tényleg ilyen ostoba, hogy ezeket a temporális igényeket tartósnak véli, és e szerint kalibrálja be a saját értékét?
+1 a ráadás) átlag férfiaknak még ennyi se jut. Nem láttam még olyan nőt, aki rohangált volna, h jaj, kell valaki, majd egy átlagos vagy az alatti férfi karjaiban kötött ki, puszta szex miatt.
Hogy a kérdezőnek is válaszoljak:
Egy nőnek nem kell kezdeményezni.
Ha nem csönget heti rendszerességgel nálad 2-3 pasi, akkor ott baj van.
Baj:
- dagadt vagy, bár valahogy a súlyosan elhízott nők is találnak pasit(, és néha még merik kritizálni, azokat a társaikat akik legalább amin tudnak, azon változtatnak)
- nagyon rossz helyen keresd az igazit
- ignorálod
- nagyon ápolatlan vagy divatjamúlt vagy (bár tapasztalataim szerint erre is rá szoktak repülni, ha amúgy vonzó lehetne, és 10 perc alatt gatyába rázzák)
- valami született testi rendellenességed van, ami ténylegesen taszító
Megelőlegezem neked, a második (vagynem a harmadik, de pszichomókus nem vagyok). Csinálj magadról 5 jó képet, tedd fel Tinderre, és ha ott sem kellesz 10 pasinak 1,5 hét alatt egy nagyvárosban, akkor vendégem vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!